Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Få HBO Nordic med Telia og Samsung

Nu går det stærkt. I går lancerede HBO Nordic sig selv ved et pressemøde i Stockholm, og allerede i dag blev de første partnere præsenteret.

Skrevet af / 31/08/2012 - 12:22
Få HBO Nordic med Telia og Samsung

Som vi skrev i går, er HBO Nordic klar til at åbne op for indholds-sluserne til hele Norden allerede i midten af oktober. I går kom det også frem, at de nordiske lande bliver det første sted i verden, hvor man kommer til at kunne tilgå HBO-indholdet via computeren, mobilen eller en tablet UDEN på samme tid at være kabel-tv-kunde. Men indtil i dag manglede vi at høre, hvilke partnere som skal være med til at distribuere HBO Nordic til brugerne.

Det ved vi nu, for på et pressemøde på IFA-messen i Berlin afslørede HBO sammen med Samsung, at den koreanske elektronikgigant, som i Danmark både er markedsledende inden for smartphones OG fladskærms-tv, vil tilbyde HBO Nordic som on-demand tjeneste og app på alle firmaets platforme.

Det betyder, at Samsung vil få HBO-tjenesten præinstalleret i sine Smart TV, Blu-ray-afspillere med Smart Hub samt smartphones og tablets med Android-platform. Tjenesten vil også blive tilgængelig på 2011-modeller af Samsungs Smart TV (D-serien) ved at downloade en app via Samsung Apps. Samsung ser samarbejdet med HBO Nordic som en strategisk satsning, og allerede i september starter den første kampagne, hvor de, der køber en Galaxy Note 10.1 eller Galaxy Tab 2 10.1 får seks måneders gratis abonnement på tjenesten, oplyste Samsung på pressemødet.

Også som kabel-tv
HBO Nordic bliver også tilgængelig som almindelig tv-kanal via kabel-tv, og i dag kunne Telia afsløre, at de kommer til at tilbyde kanalen til alle deres 900.000 kabel-kunder i de nordiske lande.

Med HBO Nordic får abonnenterne både alle sæsoner, såvel som behind-the-scenes materiale for en lang række populære serier, for eksempel Boardwalk Empire, The Newsroom, Game of Thrones, True Blood, Veep og Girls samt klassikere som Sex and the City, The Sopranos og The Wire. Tjenesten indeholder også helt nye serier fra andre indholdsleverandører, for eksempel Magic City, Hit and Miss, Continuum, og The Borgias.

HBO Nordic

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

0
Lyd & Billede
Scroll to Top