TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Få HBO Nordic med Telia og Samsung

Nu går det stærkt. I går lancerede HBO Nordic sig selv ved et pressemøde i Stockholm, og allerede i dag blev de første partnere præsenteret.

forfatter
Publiceret 31/08/2012 - 12:22

Som vi skrev i går, er HBO Nordic klar til at åbne op for indholds-sluserne til hele Norden allerede i midten af oktober. I går kom det også frem, at de nordiske lande bliver det første sted i verden, hvor man kommer til at kunne tilgå HBO-indholdet via computeren, mobilen eller en tablet UDEN på samme tid at være kabel-tv-kunde. Men indtil i dag manglede vi at høre, hvilke partnere som skal være med til at distribuere HBO Nordic til brugerne.

Det ved vi nu, for på et pressemøde på IFA-messen i Berlin afslørede HBO sammen med Samsung, at den koreanske elektronikgigant, som i Danmark både er markedsledende inden for smartphones OG fladskærms-tv, vil tilbyde HBO Nordic som on-demand tjeneste og app på alle firmaets platforme.

Det betyder, at Samsung vil få HBO-tjenesten præinstalleret i sine Smart TV, Blu-ray-afspillere med Smart Hub samt smartphones og tablets med Android-platform. Tjenesten vil også blive tilgængelig på 2011-modeller af Samsungs Smart TV (D-serien) ved at downloade en app via Samsung Apps. Samsung ser samarbejdet med HBO Nordic som en strategisk satsning, og allerede i september starter den første kampagne, hvor de, der køber en Galaxy Note 10.1 eller Galaxy Tab 2 10.1 får seks måneders gratis abonnement på tjenesten, oplyste Samsung på pressemødet.

Også som kabel-tv
HBO Nordic bliver også tilgængelig som almindelig tv-kanal via kabel-tv, og i dag kunne Telia afsløre, at de kommer til at tilbyde kanalen til alle deres 900.000 kabel-kunder i de nordiske lande.

Med HBO Nordic får abonnenterne både alle sæsoner, såvel som behind-the-scenes materiale for en lang række populære serier, for eksempel Boardwalk Empire, The Newsroom, Game of Thrones, True Blood, Veep og Girls samt klassikere som Sex and the City, The Sopranos og The Wire. Tjenesten indeholder også helt nye serier fra andre indholdsleverandører, for eksempel Magic City, Hit and Miss, Continuum, og The Borgias.

HBO Nordic

OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend