Search
Generic filters
 itemprop

CES 2019: Samsung Smart TV får iTunes og AirPlay 2

Ja, du læste rigtigt: Samsungs nye smart-tv’er får egen iTunes-app! Og en opgradering til 2018-modellerne kommer til foråret.

Content is king, siger man, og kampen om at tilbyde den bedste tv-oplevelse handler i stigende grad om at kunne tilbyde mest muligt indhold. Samsung har længe været blandt de bedste i klassen, med indbygget understøttelse af apps som Netflix, HBO, Amazon Prime, Canal Digital, Viaplay med flere. Nu er turen så kommet til Apple og deres iTunes!

If you can’t beat them, join them…

Samsung lancerede søndag app’en iTunes Movies and TV Shows til deres kommende 2019 tv-modeller. Apples egen filmtjeneste bliver også tilgængelig på Samsungs 2018 smart-tv’er gennem en firmware-opdatering, inklusive understøttelse af AirPlay 2.

iTunes-app’en tilbyder hundredvis af film og tv-episoder, herunder det største udvalg af 4K HDR-film. Eksisterende iTunes-kunder får adgang til deres bibliotek af downloadede film og serier. App’en bliver en integreret del af Samsungs egne Smart TV-tjenester, tilgængelig og søgbar fra startmenuen.

Med AirPlay 2-understøttelse vil man desuden let kunne afspille videoer, fotos, musik og podcasts fra Apple-enheder direkte til tv’et uden behov for en separat Apple TV-boks.

Den nye iTunes-app udsendes til 2018- og 2019-modeller af Samsungs smart-tv’er, til at begynde med i 100 lande. Den endelige lanceringsdato er endnu ikke offentliggjort, men de nordiske lande er med på listen, bekræfter Knut-Eirik Rørnes, produktansvarlig hos Samsung Electronics Nordic, over for Lyd & Billede.

Eddy Cue, Apples vicepræsident for software og tjenester, udtalte følgende:

“Vi ser frem til at bringe iTunes- og AirPlay 2-oplevelsen til endnu flere kunder over hele verden gennem Samsung Smart TV, så iPhone-, iPad- og Mac-brugere har endnu en måde at nyde alt deres yndlingsindhold på – på den største skærm i hjemmet.”

annonce

Kilde: Samsung pressemeddelelse

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også