Search
Generic filters

CES 2019: Samsung Smart TV får iTunes og AirPlay 2

Ja, du læste rigtigt: Samsungs nye smart-tv’er får egen iTunes-app! Og en opgradering til 2018-modellerne kommer til foråret.

Content is king, siger man, og kampen om at tilbyde den bedste tv-oplevelse handler i stigende grad om at kunne tilbyde mest muligt indhold. Samsung har længe været blandt de bedste i klassen, med indbygget understøttelse af apps som Netflix, HBO, Amazon Prime, Canal Digital, Viaplay med flere. Nu er turen så kommet til Apple og deres iTunes!

If you can’t beat them, join them…

Samsung lancerede søndag app’en iTunes Movies and TV Shows til deres kommende 2019 tv-modeller. Apples egen filmtjeneste bliver også tilgængelig på Samsungs 2018 smart-tv’er gennem en firmware-opdatering, inklusive understøttelse af AirPlay 2.

iTunes-app’en tilbyder hundredvis af film og tv-episoder, herunder det største udvalg af 4K HDR-film. Eksisterende iTunes-kunder får adgang til deres bibliotek af downloadede film og serier. App’en bliver en integreret del af Samsungs egne Smart TV-tjenester, tilgængelig og søgbar fra startmenuen.

Med AirPlay 2-understøttelse vil man desuden let kunne afspille videoer, fotos, musik og podcasts fra Apple-enheder direkte til tv’et uden behov for en separat Apple TV-boks.

Den nye iTunes-app udsendes til 2018- og 2019-modeller af Samsungs smart-tv’er, til at begynde med i 100 lande. Den endelige lanceringsdato er endnu ikke offentliggjort, men de nordiske lande er med på listen, bekræfter Knut-Eirik Rørnes, produktansvarlig hos Samsung Electronics Nordic, over for Lyd & Billede.

Eddy Cue, Apples vicepræsident for software og tjenester, udtalte følgende:

“Vi ser frem til at bringe iTunes- og AirPlay 2-oplevelsen til endnu flere kunder over hele verden gennem Samsung Smart TV, så iPhone-, iPad- og Mac-brugere har endnu en måde at nyde alt deres yndlingsindhold på – på den største skærm i hjemmet.”

annonce

Kilde: Samsung pressemeddelelse

annonce

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Kend din type! Hvilket udstyr er uundværligt, når man flytter hjemmefra for at studere?
  Disneys nye streaming-tjeneste er på vej til Danmark. Her er, hvad du kan forvente.
  R6-serien lover endnu bedre lyd gennem 112 ændringer.
  Fra i dag kan du tegne abonnement på Disney+ Danmark.
  Den Grammy-nominerede Magnificat med Nidarosdomens jentekor og TrondheimSolistene er nu ude på Tidal med Dolby Atmos-lyd.
  Sværvægtere går sammen om bedre billyd.
  Kinesiske Xiaomi har lavet et OLED-TV, som du kan se igennem!
  McIntosh MC1502 og C22 Mk V pirrer sanserne.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  TCL QLED800

  Vejl.pris 7999 kr QLED-kup fra TCL

  Sony XH9005 (KD-65XH9005)

  Vejl.pris 12990 kr God til sport og spil

  LG NANO 90 (65NANO906)

  Vejl.pris 12990 kr Kanonstærk kontrast

  LG OLED GX Gallery OLED

  Vejl.pris 27990 kr OLED på udstilling
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  SOMMERTILBUD
  6 UGER LB+
  FOR KUN 6 KR
  Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
  PRØV i 6 UGER
  close-link