Search
Generic filters

Tag bedre billeder med iPhone 7

Adobe har opdateret Lightroom for iPhone 7 og 7 Plus, med bedre råfilstøtte, hvilket giver bedre billeder.

Du har måske ikke tænkt over det, men hvis du har en iPhone, har du verdens mest anvendte kamera. Tal fra dem, der kan lide at regne den slags ud, beretter, at iPhone-ejere tager og deler flere billeder end andre mobilbrugere, og statistikkerne viser også, at iPhone fylder omkring halvdelen af pladserne i top-10 listerne over de mest anvendte kameraer på sociale medier .

Herunder førstepladsen på de fleste ranglister.

Men det skyldes ikke, at billedkvaliteten er så fantastisk. Det er faktisk ganske efterhånden, men den har ikke været helt på toppen blandt kameratelefonerne. Indtil nu.

Kameraet i iPhone 7 og især 7 Plus giver bedre billedkvalitet end nogen anden iPhone, og bringer Apple op på niveau med Samsung Galaxy 7 Edge og Sony Xperia X Performance.

Den opgraderede billedsensor, bedre optik og billedbehandling, har givet 7’eren et løft i billedkvalitet, og har man 7 Plus, kan man bruge den andet objektiv til effektfulde portrætter.

Skærmskud: Lasse Svendsen
Skærmskud: Lasse Svendsen

Endnu bedre bliver det. hvis man henter den nyeste version af Adobe Lightroom for iPhone. App’en er nu optimeret til iPhone 7 og 7 Plus. Version 2.5.2 har indbyggede objektivprofiler, bedre støjreduktion og jævnere, med støtte for Apples DCI P3 farverum for begge modeller.

Med Lightroom får du også support for raw-filer i DNG-format, som giver “ufremkalte” digitale filer til efterbehandling. Akkurat som de professionelle bruger.

annonce

Det giver bedre filkvalitet end komprimerede JPEG-billeder, hvilket er, hvad du ellers får fra kameraet på din mobiltelefon.

annonce

Så er du bekymret for billedkvaliteten, er det ikke noget at tænke over, hent Lightroom til iPhone nu.

Foto: Adobe
Foto: Adobe

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  SSD er nu standard i alle Apples iMacs.
  Samsung har netop lanceret Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. Teknologien kender vi, men begge modeller byder på design og finesser, der virker yderst lovende.
  Udover Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung i dag lanceret Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live og sidst, men ikke mindst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  En lækket YouTube-video ser ud til at afsløre nye oplysninger om Sonys støjreducerende hovedtelefoner.
  Vi loves toplyd til lavpris.
  Logitech kapper kablet på sit gaming-hovedsæt, der er udviklet i samarbejde med profesionelle spillere.
  Sådan kommer Huaweis næste Mate 40-serie til at se ud.
  Den ser retro ud, men JBL 4349 er en splinterny tovejs studiehøjttaler – med en 12 tommers bas-enhed og et stort diskanthorn.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Huawei P40 Pro+ (kamera)

  Vejl.pris 10000 kr Huawei først med 10x zoom i mobilen

  OnePlus 8 Pro (kamera)

  Vejl.pris 7000 kr Stærk oprykning af OnePlus kamera

  Samsung Galaxy S20 Ultra (kamera)

  Vejl.pris 10500 kr Samsung forsøger at gøre alt for meget og mister fokus

  Sony Xperia 1 II (kamera)

  Vejl.pris 8500 kr Skyder som et systemkamera
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.