TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Tag vare på dig selv og andre

VBreathe Tasman – effektiv beskyttelse mod virus og bakterier.

forfatter
Publiceret 09/11/2021 - 23:07

Siden coronavirus gjorde sit indtog, har vi vænnet os til at beskytte os mod smitte på forskellige måder. Ikke mindst er vi blevet utrolig gode til at spritte af i tide og utide, hvilket har vist sig at være særdeles effektivt, ikke bare mod coronavirus, men mod virus generelt.

(Foto: Witt)

Nu er vi endelig begyndt at vende tilbage til normalen, og det er ikke længere utænkeligt at give et kram eller sidde tæt på hinanden. Det medfører selvfølgelig en øget smitterisiko, og derfor må vi tage lidt ekstra vare på os selv og hinanden.

VBreathe Tasman kan ses som et supplement til forholdsregler som f.eks. afspritning og et ekstra værktøj til at reducere forekomsten af uønskede, skadelige partikler i luften og på overflader.

 

(Foto: Witt)

Luftrenseren siges effektivt at indkapsle skadelige partikler i luften og forhindre dem i at brede sig. Naturlige VActive-dampe – lavet af australske æteriske olier – frigives, flyder rundt i luften indendørs som dampe og sætter sig på overflader, hvor de skal reducere mængden af smitsomme organismer som bakterier, svampe og vira.

VBreathe Tasman er beregnet til at forbedre dit indeklima, og fordi den er bærbar, kan du tage den med dig, uanset hvor du skal hen. Fra soveværelset til køkkenet – eller hvorfor ikke tage den med på kontoret? Den dækker rum på op til 16 kvadratmeter.

Pris og tilgængelighed

VBreathe Tasman koster 4.499 kroner og kan findes her:

wittsverige.se

Ud over sort og sølv kan VBreathe bl.a. fås i rosa guld. (Foto: Witt)
forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye robotstøvsugere fra iRobot iRobot udvider sortimentet med to nye robotstøvsugere i mellemklassen.
Få solopgangen ind i soveværelset Midsommernyhederne fra Philips Hue byder på morgensol i soveværelset og lyse nætter på terrassen.
Måske den bedste robotstøvsuger Den temmelig dyre Roborock S7 MaxV Ultra er den smarteste robotstøvsuger til dato.
Gør rent ved hjælp af laser Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – der er sjovere ting end at gøre rent. Men heldigvis findes der mennesker, som faktisk gør deres bedste for at gøre det hele både nemmere og sjovere.
Fremtiden er lys og smart Intelligente lyskilder er en af de vigtigste dele i det smarte hjem. Vi har testet smarte pærer og lamper fra seks producenter.
Smart-hjem: Bedre kaffe fra smarte maskiner Teknologi-interesserede kaffedrikkere bør afgjort overveje en smart kaffemaskine. Smart-kaffe er bedre kaffe!
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend