Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Tag vare på dig selv og andre

VBreathe Tasman – effektiv beskyttelse mod virus og bakterier.

Skrevet af / 09/11/2021 - 23:07
Tag vare på dig selv og andre

Siden coronavirus gjorde sit indtog, har vi vænnet os til at beskytte os mod smitte på forskellige måder. Ikke mindst er vi blevet utrolig gode til at spritte af i tide og utide, hvilket har vist sig at være særdeles effektivt, ikke bare mod coronavirus, men mod virus generelt.

(Foto: Witt)

Nu er vi endelig begyndt at vende tilbage til normalen, og det er ikke længere utænkeligt at give et kram eller sidde tæt på hinanden. Det medfører selvfølgelig en øget smitterisiko, og derfor må vi tage lidt ekstra vare på os selv og hinanden.

VBreathe Tasman kan ses som et supplement til forholdsregler som f.eks. afspritning og et ekstra værktøj til at reducere forekomsten af uønskede, skadelige partikler i luften og på overflader.

 

(Foto: Witt)

Luftrenseren siges effektivt at indkapsle skadelige partikler i luften og forhindre dem i at brede sig. Naturlige VActive-dampe – lavet af australske æteriske olier – frigives, flyder rundt i luften indendørs som dampe og sætter sig på overflader, hvor de skal reducere mængden af smitsomme organismer som bakterier, svampe og vira.

VBreathe Tasman er beregnet til at forbedre dit indeklima, og fordi den er bærbar, kan du tage den med dig, uanset hvor du skal hen. Fra soveværelset til køkkenet – eller hvorfor ikke tage den med på kontoret? Den dækker rum på op til 16 kvadratmeter.

Pris og tilgængelighed

VBreathe Tasman koster 4.499 kroner og kan findes her:

wittsverige.se

Ud over sort og sølv kan VBreathe bl.a. fås i rosa guld. (Foto: Witt)

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

Robotplæneklipper til budgetpris

Hurtig kombineret vaskemaskine/tørretumbler fra LG

Sikkert hjem med nyt sensorsystem fra Philips

0
Scroll to Top