Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Philips Hue tilbagekalder farlige strømforsyninger

Mange udendørsprodukter har en strømforsyning, der bør skiftes ud.

Skrevet af / 12/03/2024 - 17:00
Philips Hue tilbagekalder farlige strømforsyninger

Det er ikke kun indendørs, at du kan bruge Philips Hues smarte lys til at skabe en mere hyggelig atmosfære. De har også et stort udvalg af spotlights, sokkellamper og lyskæder til haven. I modsætning til de indendørs produkter skal de selvfølgelig være vejrbestandige. Men nu viser det sig, at det er de ikke alle sammen.

Foto: Signify

Allerede i 2020 stod det klart, at Philips Hues 40 watt strømforsyning til udendørs brug ikke var helt forseglet og kunne blive beskadiget af indtrængende vand. Det kunne gøre den farlig i brug. De har derfor et udskiftningsprogram, hvor du helt gratis kan få en ny og helt sikker strømforsyning.

Foto: Signify

I første omgang er det Lily og Lily XL spotlights samt Calla, Calla Large, Econic og Impress piedestaler, der er berørt. Men nu gælder det også lyskæden “Lightstrip Outdoor 5 m“. Hvis du har en af disse, bør du tjekke om netop din model har den problematiske strømforsyning.

Læs også Effektlys, som får haven til at ligne en million Med smarte havespots skifter haven personlighed, når det bliver mørkt

På Philips Hues supportside for udskiftningsprogrammet finder du instruktioner til, hvordan du tjekker serienummeret, samt en formular, du kan udfylde, hvis du skal have udskiftet din strømforsyning. En god ting at få klaret inden udesæsonen.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Denne nye kinesiske robotstøvsuger gør snart rent i danske hjem

Batteridreven traktor fra Ryobi

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

0
Lyd & Billede
Scroll to Top