Search
Generic filters

Philips satser på Hi-Fi

Det gode gamle stereoanlæg nægter at dø. Det tager bare en ny form. Som den trådløse Fidelio-serie fra Philips.

De, der har fulgt med i vores tests af højttalere med iPod-docking, vil vide, at Philips Fidelio ofte gør det godt. Nu skal Fidelio-navnet bæres af en udvidet modelrække med trådløs stereo. Fra højttalere og hovedtelefoner til de oplagte docking-højttalere.

Tag for eksempel Fidelio AW9000, 5000 og 3000, som alle er trådløse højttalere med aktiv forstærker. Man kan streame musikken fra et Apple iOS-produkt – iPad, iPhone, iPod – og Android tablets og mobiler til højttalerne. Der findes en egen AirStudio app, som kommunikerer med Fidelio-højttalerne.

Højttalerne er små og nemme at finde plads til, men har et bredt spredningsmønster, således at de kan klare at fylde en stor stue med musik.

Sammen med højttalerne lanceres også to trådløse Wi-Fi enheder – AW1000 og 2000 – den ene med 2 x 50 forstærker, som kan drive de højttalere, du allerede har.

En ny Fidelio docking-højttaler er også på vej. DS9100W har fået AirPlay for trådløs streaming fra iPhone og endnu bedre lydkvalitet.

annonce

Philips´ første Hi-Fi hovedtelefon testede vi for nylig, nu kommer et billigere sæt kaldet Fidelio M1, som er beregnet til brug sammen med smartphone og MP3-afspiller.

annonce

Til slut, højttalerne øverst på siden er en specialudgave af SoundSpere AirPlay. Begrænset til 500 sæt og nydeligt udført i ægte træ.

Læs testen af SoundSphere her .

Kommenter

Skriv et svar

Læs også

Vi skylder ham alt. Uden Nikola Tesla ville den moderne teknologi ikke eksistere.
JBL LIVE 400BT forsvinder fra sortimentet hos flere elektronikkæder på grund af mistanke om sundhedsfarlige mængder af kræftfremkaldende stof.
Apple bekræfter nu, hvad mange har haft mistanke om: Det varer lidt, inden vi kan købe iPhone 12.
Nu kan du cruise med 350 km/t, mens du lytter til perfekt timede rytmer fra Naim!
Billeder af Samsung Galaxy Z Fold 2 lækket på internettet.
Efter tysk test viste tilstedeværelse af kræftfremkaldende stoffer, fjerner elektronikkæden POWER hovedtelefoner fra hylderne i hele Norden.
Sony røber nu, hvilke af deres TV’er der officielt bliver kompatible med PlayStation 5.
Perioden, hvor biograferne har eneret til at vise en film, reduceres nu radikalt.

Aktuelle tilbud

Annonce

Thorens TD 402 DD

Vejl.pris 5995 kr Thorens rammer ikke målet

Technics SL-1210 MK7

Vejl.pris 6995 kr DJ-pladespiller for musikentusiaster

Musical Fidelity M8xi

Vejl.pris 46995 kr Bjørnestærk og temperamentsfuld

Hegel H390

Vejl.pris 41995 kr Samme overlegenhed til den halve pris
Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.