Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Flere tablets fra Samsung

Nye luksustablets med penne - både med og uden tastaturer.

Skrevet af / 27/02/2017 - 21:53
Flere tablets fra Samsung

Som ventet vankede der ingen Galaxy S8 på Mobile World Congress. Samsung valger i stedet at præsentere den ved et separat arrangement senere. I stedet blev tabletfamilien udvidet med Galaxy Tab S3 og Galaxy Book.

Foto: Lyd & Billede.

 

Galaxy Tab S3 er en fleksibel tablet, der kan bruges til krative sysler, arbejde og underholdning. Den 9,7″ store gør den passende stor, og den kan håndtere 4K-afspilning. Designet er blevet opdateret med inspiration fra Galaxy S7 og Galaxy A.

Foto: Lyd & Billede.

 

S Pen har fået flere funktioner, så du kan lave notater i PDF-dokumenter, oversætte tekst eller lave noter uden at låse skærmen op. Det er også Samsungs første tablet med fire højttalere og lyd tunet af AKG.

Den lanceres d. 21. april, og den kan fås i sort og sølv.

Samsung Galaxy Tab S3 med wifi skal koste ca. 5.600 kroner.
Vil du også have 4G-forbindelse, bliver prisen 7.000 kroner.

 

Foto: Lyd & Billede.

 

For en mere laptop-lignende oplevelse er der Galaxy Book, der har et tastatur. Den kører Windows 10, og kan også anvendes med S-Pen. Galaxy Book fås i størrelserne 10,6″ og 12″.

Foto: Samsung

 

Samsung fremviste også en opdateret Gear VR, som nu kommer med en controller. Den kan både bruges som fjernbetjening og spilcontroller. Ved at strømline styringen skulle den også være mindre trættende under lange sessioner. Håndcontrolleren virker også med den gamle model, og vil kunne købes separat.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lige om lidt går det løs i Las Vegas

Hold styr på dit helbred

Det smarteste køleskab, vi har set

Bybil på strøm

Radioen som aldrig løber tør for strøm

Et TV, du kan se på - og igennem

Hørepropper med tabsfri CD-lyd

Glem 85", nu gælder det 98"

Så billigt får du ikke 150 tommer

JBL's soundbars kan noget helt særligt

Tjek LG's 97-tommers OLED!

IFA-nyheder fra Samsung

0
Scroll to Top