BLACK FRIDAY TILBUD PÅ LYD & BILLEDE. 50% BARE I DAG! SE TILBUDET HER!

WhatsApp får nye funktioner

Den mest populære chat-app i verden får bl.a. animerede klistermærker, og det bliver også nemmere at tilføje nye kontakter.

De fleste af os har Facebook-ejede WhatsApp installeret på vores smartphone.

Chat-app’en er den mest populære af sin slags med 2 milliarder registrerede brugere på verdensplan, og ifølge WhatsApp’s officielle blog får de mange brugere snart nye funktioner, der nok skal blive populære.

QR-koder

Indtil nu har man været nødt til manuelt at gemme en ny kontakts navn og telefonnummer på sin mobil, før vedkommende blev tilgængelig som kontakt i WhatsApp. Men det er slut nu.

WhatsApp indfører nemlig QR-koder i app’en, så person A blot behøver at scanne person B’s QR-kode for lynhurtigt at tilføje vedkommende som kontakt.

Dark Mode til WhatsApp Desktop

Bruger du WhatsApp på din computer via desktop-app’en eller WhatsApp Web? Så er der gode nyheder, hvis du foretrækker det populære Dark Mode.

Muligheden for at aktivere nattetilstand findes allerede i WhatsApp til iOS og Android og har længe været det nye … sort blandt mange mobilbrugere. Nu kommer funktionen endelig til din computer, så du kan chatte den halve nat uden at ødelægge øjnene.

Animerede klistermærker

Specielt mange yngre brugere kan godt lide at udtrykke sig ved hjælp af klistermærker og emojis, og begge dele er allerede en del af WhatsApp. Men nu får man endnu flere måder at udtrykke sig på, når helt nye sæt af animerede klistermærker finder vej til WhatsApp.

De nye funktioner rulles ud via opdateringer til alle WhatsApp-brugere i løbet af de kommende uger. Herunder kan du se en video, hvor WhatsApp selv præsenterer nyhederne.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Nu kan du spare mange penge på et nyt kamera.
  Nu er det kun tre uger til, at vi igen kan grine og græde med den charmerende Johanne & co.
  Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse højttalere.
  Popprinsessen går i helt nye veje – nu på Disney+.
  Den taiwanske knallert- og motorcykelproducent afslører deres elektriske scooter KYMCO F9 i morgen.
  Undgå fejlkøb i løbet af Black Week – gå efter vores testvindere!
  Fujifilm GFX100 får hele 400 megapixel!
  Risikoen for at blive snydt er større end chancen for at gøre et kup.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Apple iPad Air (2020)

  Vejl.pris 7499 kr Bedste iPad Air til dato

  Apple iPad Air (2020) vs. Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

  Vejl.pris kr Et heftigt dilemma

  Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

  Vejl.pris 9499 kr Fantastisk tablet til både underholdning og produktivitet

  reMarkable 2

  Vejl.pris 3380 kr Digital notesblok
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.