TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Surface-problemer i amerikansk fodbold

Football-spillere kastede med deres "iPad-kopier" i arrigskab over manglende netforbindelse.

forfatter
Publiceret 25/01/2016 - 16:00

Microsoft Surface Pro 3 er en rigtig vellykket tabletcomputer, der både kan bruges som tablet og erstatte en bærbar pc. Men i den rå amerikanske fodboldsport er den tilsyneladende kommet på udebane.

Microsoft indgik i 2015 en sponsoraftale med det amerikanske NFL-forbund, der gjorde Surface Pro 3 til den officielle tablet ved kampene i NFL. For der skal selvfølgelig være en officiel tablet i den slags kampe, ligesom der skal være officielle hovedtelefoner, sodavand og meget andet. Det kostede i øvrigt Microsoft 400 millioner dollars at blive valgt til at opnå den ære.

Det er dog spørgsmålet, om det virkelig har været de knap tre milliarder kroner værd i form af markedsføring og synlighed. Spillere og kommentatorer kalder dem nemlig stadig “iPads”, “iPad-lignende dimser” eller sågar “iPad-kopier!

Spillerne skal bruge tabletterne ved sidelinjen i kampene til at se deres placering på banen og se billeder fra tidligere kampe. En opgave, der burde være forholdsvis simpel for en 8.000 krones high-end-tablet. Men den er rimeligvis afhængig af netforbindelse, og den glippede, da holdet New England Patriots søndag spillede titelkamp mod Denver Broncos.

I 20 minutter var det umuligt for spillerne at bruge deres tablets, hvilket gav årsag til frustrationer, indtil det lykkedes for de svedende Microsoft-medarbejdere at få netforbindelsen tilbage. Og det er ikke første gang, teknikken har drillet. I løbet af det seneste år har man flere gange kunnet se på kameraoptagelser fra sidelinjen, at spillere har kastet med deres tablets i frustration.

Tweet: Sean Jensen
Tweet: Sean Jensen

Efter kampen, der endte med et nederlag til Patriots, sagde holdets træner, Bill Belichick, dog, at problemerne med surface kun i meget beskeden grad havde påvirket kampens udfald. Beroligende ord fra en slagen mand – og egentlig livsbekræftende, at det stadig kan lade sig gøre at spille amerikansk fodbold uden at kigge på en tabletcomputer imens.

Kilder: Engadget, Business Insider

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Den hurtigste mobil Asus ROG Phone 6 Pro er stor og dyr. Og den hurtigste mobil, vi har set.
Ny OnePlus-mobil præsenteres 3. august Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor og OxygenOS 13.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend