TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sådan får du AirPlay uden at købe modtager!

Har du lyst til AirPlay uden at købe et eneste AirPlay-produkt? Programmet AirServer forvandler din PC eller Mac til AirPlay-modtager og overfører både lyd og billede trådløst!

forfatter
Publiceret 11/09/2012 - 12:59

Det er genialt. Programmet AirServer er et lille program til Mac eller PC, som gør, at du kan streame musik direkte fra din iPhone eller iPad, trådløst. Det betyder, at du ikke er afhængig af en forstærker med AirPlay indbygget, du behøver heller ikke at bruge en tusindlap på en AirPort Express eller Apple TV. Programmet laver nemlig Mac´en eller PC´en om til en AirPlay-modtager.

Det fungerer sådan:
1. Download og installer AirServer
2. Tilslut din Mac eller PC til stereoanlægget, gerne med en god USB-DAC.
3. Spil musik fra din iPhone eller iPad og tryk på tegnet, som ser ud som en TV-skærm med trekant i (nederst til højre på iPhone-skærmen, øverst til højre på iPad-skærmen). Musikken kommer ud fra stereoanlægget.
4. Inviter til fest!

For at det skal virke, må din iPhone eller iPad være tilsluttet det samme trådløse netværk som din Mac/PC.

Ekstern skærm til film og spil
Foruden at kunne spille lyd trådløst fra din håndholdte iOS-enhed har AirServer en cool skærmfunktion. Hvis computeren er koblet til en ekstra skærm, som et TV eller projektor, kan iPhone eller iPad bruge denne skærm til for eksempel YouTube-klip eller lokale film på din bærbare. Igen foregår det trådløst. Har din enhed støtte for spejling (mirroring) af skærmbilledet, kan alt, du ser på den bærbare, vises på computerens skærm. Dette gælder fra og med iPhone 4S og iPad2. Ønsker to spillere at spille samme spil mod hinanden fra for eksempel hver sin iPad, kan den store, eksterne skærm splittes i to, således at man ser hvert sit billede.

Priser
AirServer kan gratis prøves i en uge, mens fuld version koster $15 (ca. 90 kroner) med mulighed for at tilslutte 5 computere, mens du for $60 kan tilslutte 15 skærme.

Indtil videre har vi kun testet AirPlay-funktionaliteten og eksternt skærmbillede fra YouTube. Og det funker rigtig godt!

Se AirServer i aktion her:

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend