TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Her smider Nokia-chef med iPhone

Stephen Elop, Nokias amerikanske topchef, fik nok af spørgsmålene i et finsk tv-interview og smed efterfølgende værtens iPhone på gulvet.

forfatter
Publiceret 25/03/2013 - 13:04

Siden begyndelsen af marts har vi hørt rygter om en ny Nokia-topmodel til det amerikanske marked. Lumia 928 skal angiveligt være på vej til den amerikanske mobiloperatør, Verizon, men indtil videre har Nokia nægtet at kommentere på rygterne.

Det blev der boret i, da Stephen Elop, amerikansk topchef for Nokia, stillede op til et tv-interview på den finske kanal MTV3, hvilket tydeligvis irriterede amerikaneren, der hellere ville snakke om Nokia Lumia 620, der netop er kommet i de finske butikker.

Og da tv-værten trækker en iPhone op ad lommen og siger, at han nu har en iPhone, men meget hellere vil have en Nokia Lumia 928, udbryder Elop: ”Åh, hvor pinligt”, hvorefter han tager Apple-telefonen fra journalisten og smider den på gulvet.

Se hele det pinlige tv-klip herunder:

Kilde: wmpoweruser.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
3 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend