Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Her smider Nokia-chef med iPhone

Stephen Elop, Nokias amerikanske topchef, fik nok af spørgsmålene i et finsk tv-interview og smed efterfølgende værtens iPhone på gulvet.

Skrevet af / 25/03/2013 - 13:04
Her smider Nokia-chef med iPhone

Siden begyndelsen af marts har vi hørt rygter om en ny Nokia-topmodel til det amerikanske marked. Lumia 928 skal angiveligt være på vej til den amerikanske mobiloperatør, Verizon, men indtil videre har Nokia nægtet at kommentere på rygterne.

Det blev der boret i, da Stephen Elop, amerikansk topchef for Nokia, stillede op til et tv-interview på den finske kanal MTV3, hvilket tydeligvis irriterede amerikaneren, der hellere ville snakke om Nokia Lumia 620, der netop er kommet i de finske butikker.

Og da tv-værten trækker en iPhone op ad lommen og siger, at han nu har en iPhone, men meget hellere vil have en Nokia Lumia 928, udbryder Elop: ”Åh, hvor pinligt”, hvorefter han tager Apple-telefonen fra journalisten og smider den på gulvet.

Se hele det pinlige tv-klip herunder:

Kilde: wmpoweruser.com

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top