TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Læserundersøgelse

Hvad kan du lide/ikke lide? Hvad slags stof vil du have mere eller mindre af? Tester vi for mange dyre produkter, eller bør vi hæve gennemsnitsprisen? Skriver vi, så du forstår, hvad vi mener, eller bliver det for teknisk?

forfatter
Publiceret 06/12/2012 - 12:24

Lyd & Billede går snart ind i sin 22. årgang, og gennem alle disse 22 år har vi til sta- dighed, stille og roligt, ændret indholdet og formen på magasinet. Vi ønsker kon- tinuerligt at forbedre os – nu vil vi gerne vide, hvad DU mener om os – magasinet og hjemmesiden.

Svar og vind!

Alle, der svarer på undersøgelsen inden 14. marts 2013, er med i lodtrækningen om et fantastisk 46” Sony LCD TV til en værdi af 12.000 kroner.

Sony KDL-46HX75 er et rigtig godt allround-tv for dig, som værdsætter høj billed- kvalitet. Dette LCD-tv benytter Dynamic Edge LED kantbelysning for et lysstærkt og kontrastrigt billede, mens 400Hz Motionflow sørger for glatte og glidende bevægelser. Det kommer med indbygget trådløst internet (Wi-Fi) og flere interak- tive tjenester gennem Sony Entertainment Network.

Kommentarer

1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend