Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Ken Ishiwata 1947 – 2019

Legendarisk profil døde 72 år gammel.

Skrevet af / 03/12/2019 - 11:40
Ken Ishiwata 1947 – 2019

Alle brancher har sine profiler. Nogle af dem bliver ved så længe, at de opnår legendestatus. Ken Ishiwata var en af dem!

For ikke så længe siden var Ishiwata at se under de sydtyske hi-fi-dage, og før dette var vi vant til at træffe ham på snart sagt alle hi-fi-messer, hvor Marantz var repræsenteret.

Ken Ishiwata begyndte sin karriere hos Pioneer, men gik senere hos Marantz, hvor han var i 40 år, og var ansvarlig for udviklingen af Marantz’ lydprodukter.

Ishiwata havde sin egen signatur på specielt udvalgte forstærkere, og CD-afspillere, som han selv havde tunet efter sin egen smag. For eksempel Marantz KI Ruby-serien som markerede hans 40 år i Marantz.

Det er vanskelig at forestille sig en større profil en Ken Ishiwata i det globale hi-fi-miljø.

Ken Ishiwata blev 72 år.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Scroll to Top