TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Stilsikre Skullcandy Navigator

Navigator er en ny hovedtelefon fra Skullcandy, som er sammenfoldelig og tilpasset din smartphone. Cool at se på er de også.

forfatter
Publiceret 19/03/2013 - 05:36

Den større model har vi allerede testet. Aviator hedder den, og et godt bekendtskab var den også. Testen kan du læse her. Navigator er en mindre og billigere model, men af samme støbning. Designet er bestemt i pilotklassen, og lægger du dem ned på et bord, ser du, at øreklokkerne er formet akkurat som glassene på et par pilotbriller.

Navigator-2

Navigator er lidt mindre end Aviator og minder i størrelse lidt om Sennheisers 400-serie. Men designet er radikalt anderledes. Hovedtelefonen, som findes i tre farver, hvor den blå har en delvis gennemsigtig skal, vejer relativt beskedne 200 gram og har fjernbetjening og mikrofon på ledningen. Tilpasset iPhone, vel at mærke. Ledningen kan for resten tages af, praktisk hvis man for eksempel må skifte den ud.

Ørepuderne ligger udenpå øret, og Navigator kan slås sammen, således at den nemt får plads i den medfølgende bæretaske.

Prisen er 800 kroner, og hovedtelefonen er tilgængelig nu.

Her finder du oversigten over 2012´s bedste hovedtelefoner.

Navigator-4

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Heftigt gaming-headset fra SteelSeries Den nye topmodel Arctis Nova Pro lover bl.a. ægte surround-lyd!
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend