TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Bose lancerer Bluetooth hovedtelefon

Se her, Bose er klar med en flunkende ny hovedtelefon, som bruger Bluetooth og dermed er trådløs.

forfatter
Publiceret 08/05/2013 - 12:50

Trådløse hovedtelefoner spiller ikke lige så godt som dem med ledning. Det har Bose tænkt på, og derfor har AE2w to løsninger på problemet. Når de bruges som trådløse hovedtelefoner, skal Bose TriPort-teknologi og Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) sørge for bedre lyd. Ikke nok med det. Skulle det genopladelige batteri stå af efter syv timers lytning, kan man koble den til den medfølgende ledning.

Dermed vil man have det bedste fra to verdener i Bose AE2w Bluetooth, som koster 2.000 kroner og er tilgængelige allerede 14. maj.

Bose_AE2w_Bluetooth_headphones_RGB

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Heftigt gaming-headset fra SteelSeries Den nye topmodel Arctis Nova Pro lover bl.a. ægte surround-lyd!
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend