Search
Generic filters

Bose Frames får nyt look og bedre lyd

De brillante brillehovedtelefoner fra Bose kommer i flere nye designs, inklusive en træningsversion med polariserede brilleglas.

Bose har vakt opsigt med deres Frames, de første solbriller med indbygget lyd. Nu udvider de sortimentet med tre nye Frames-modeller: Bose Frames Tempo, som er specielt beregnet til træningsaktiviteter, og Tenor og Soprano, som passer til hverdagsbrug.

Bose Frames Tempo. (Foto: Bose)

Solbriller med indbyggede højttalere

Lyd & Billede var tidligt ude med at teste første generation af Frames og mente, at de virkede som et sjovt koncept med noget nær usynlig lyd til både musiklytning og håndfri telefonsamtaler.

Solbrillerne kobler sig trådløst til mobilen, så man kan streame musik, foretage og modtage opkald eller kommunikere med en stemmeassistent. De bittesmå drivere (“højttaler-enheder”) havde imidlertid relativt tynd lyd og kunne ikke konkurrere med fuldblods hovedtelefoner eller in-ear hørepropper.

Læs også Funky solbriller med indbygget lyd Bose Frames holder UV-strålerne væk, samtidig med at de sender luftige musikalske toner direkte ind i dine øregange. Er det sommerens sejeste gadget?

Ikke overraskende er netop lyden noget af det, som Bose har ønsket at forbedre med de nye modeller, der angiveligt har fyldigere og klarere lydkvalitet end forgængeren. En ny Volume Optimized EQ skal sikre optimal klangbalance ved både høj og lav volumen. Tempo, Tenor og Soprano skal også have forbedret talekommunikation med et nyt mikrofonsystem, som filtrerer larm og vindstøj fra omgivelserne væk.

Bose Frames Tempo fås med polariserede brilleglas. (Foto: Bose)

Bose Frames Tempo

Tempo er den nye træningsmodel i Frames-familien. De er lavet af meget lette materialer og skal sidde ekstra godt fast, idet forskellige næsepuder giver optimalt greb og ditto pasform. Tempo skal også have den højeste lydmæssige ydelse med en 22 mm driver i hver brillestang.

Bose Frames Tenor og Soprano. (Foto: Bose)

Bose Frames Tenor og Soprano

Tenor og Soprano er nye designvarianter af Frames, som også skal være forbedret på en række områder. Tenor har et mindre, firkantet design, mens Soprano har et såkaldt cat-eye-design. Brillestængerne skjuler al elektronikken, inklusive to 16 mm drivere.

Tenor og Soprano har efter sigende væsentlig bedre basrespons end Frames Alto, så musikken gengives med endnu mere dybde og flere detaljer.

Pris og tilgængelighed

De nye Frames-modeller koster 2.199 kroner og kan forudbestilles nu. Ellers kan de købes fra den 24. september hos Bose og udvalgte forhandlere.

 

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.
  Kompakt high-end med kræfter nok.
  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Logitech StreamCam

  Vejl.pris 1599 kr Til hjemmearbejde og videodrømme

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

  Nu kan du downloade Disney+

  Disneys nye streaming-tjeneste er omsider tilgængelig til
  download på en række forskellige platforme. Her finder du den!   
  Læs mere >>
  close-link