TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Bose Frames får nyt look og bedre lyd

De brillante brillehovedtelefoner fra Bose kommer i flere nye designs, inklusive en træningsversion med polariserede brilleglas.

forfatter
Publiceret 11/09/2020 - 17:25

Bose har vakt opsigt med deres Frames, de første solbriller med indbygget lyd. Nu udvider de sortimentet med tre nye Frames-modeller: Bose Frames Tempo, som er specielt beregnet til træningsaktiviteter, og Tenor og Soprano, som passer til hverdagsbrug.

Bose Frames Tempo. (Foto: Bose)

Solbriller med indbyggede højttalere

Lyd & Billede var tidligt ude med at teste første generation af Frames og mente, at de virkede som et sjovt koncept med noget nær usynlig lyd til både musiklytning og håndfri telefonsamtaler.

Solbrillerne kobler sig trådløst til mobilen, så man kan streame musik, foretage og modtage opkald eller kommunikere med en stemmeassistent. De bittesmå drivere (“højttaler-enheder”) havde imidlertid relativt tynd lyd og kunne ikke konkurrere med fuldblods hovedtelefoner eller in-ear hørepropper.

Læs også Funky solbriller med indbygget lyd Bose Frames holder UV-strålerne væk, samtidig med at de sender luftige musikalske toner direkte ind i dine øregange. Er det sommerens sejeste gadget?

Ikke overraskende er netop lyden noget af det, som Bose har ønsket at forbedre med de nye modeller, der angiveligt har fyldigere og klarere lydkvalitet end forgængeren. En ny Volume Optimized EQ skal sikre optimal klangbalance ved både høj og lav volumen. Tempo, Tenor og Soprano skal også have forbedret talekommunikation med et nyt mikrofonsystem, som filtrerer larm og vindstøj fra omgivelserne væk.

Bose Frames Tempo fås med polariserede brilleglas. (Foto: Bose)

Bose Frames Tempo

Tempo er den nye træningsmodel i Frames-familien. De er lavet af meget lette materialer og skal sidde ekstra godt fast, idet forskellige næsepuder giver optimalt greb og ditto pasform. Tempo skal også have den højeste lydmæssige ydelse med en 22 mm driver i hver brillestang.

Bose Frames Tenor og Soprano. (Foto: Bose)

Bose Frames Tenor og Soprano

Tenor og Soprano er nye designvarianter af Frames, som også skal være forbedret på en række områder. Tenor har et mindre, firkantet design, mens Soprano har et såkaldt cat-eye-design. Brillestængerne skjuler al elektronikken, inklusive to 16 mm drivere.

Tenor og Soprano har efter sigende væsentlig bedre basrespons end Frames Alto, så musikken gengives med endnu mere dybde og flere detaljer.

Pris og tilgængelighed

De nye Frames-modeller koster 2.199 kroner og kan forudbestilles nu. Ellers kan de købes fra den 24. september hos Bose og udvalgte forhandlere.

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Billig USB-DAC fra Creative Sound Blaster X1 er en kompakt og tegnebogsvenlig USB-DAC til computeren.
Fantastisk lyd fra B&W Px7 S2 er slet og ret et sæt hovedtelefoner med fantastisk vellyd, som endda har støjreduktion.
Sjælefred til spotpris Creative Zen Hybrid ser langt dyrere ud, end de i virkeligheden er. Og sådan lyder de også.
Stjernestøv fra Sennheiser Efter tre år har Sennheiser endelig opdateret sine trådløse Momentum-hovedtelefoner. Og Momentum 4 Wireless skuffer ikke.
LG lancerer nye hørepropper LG’s nye TONE Free hørepropper sidder som støbt, og de lover store lydoplevelser med bl.a. Dolby Atmos og støjreduktion
Familieforøgelse i FreeBuds-familien FreeBuds-familien udvides med Pro 2
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend