Nyhed

Sonos Arc, Beam og Playbar får DTS-lyd

God nyhed til Sonos-ejere: Endelig får deres soundbars understøttelse af DTS surround-sound.

Sonos’ soundbars understøtter en række populære lydformater fra Dolby. Understøttelse af DTS-lyd, som er meget brugt på DVD, Blu-ray osv., har derimod længe glimret ved sit fravær. Men det bliver der lavet om på nu!

Sonos S2-app’en har netop fået en vigtig opdatering, og en af nyhederne er netop afkodning af DTS Digital Surround. De mere moderne DTS-HD- og DTS:X-formater er derimod ikke nævnt.

Sonos-produkter får DTS-lyd

Opdateringen gælder Sonos Arc, Beam (Gen 2), Beam (Gen 1), Playbar, Playbase og Amp, der alle kører på S2-platformen. Man vil så se et bekræftende DTS-symbol i Sonos-app’en, når indhold streames med DTS Digital Surround.

Ud over DTS-opdateringen får de bærbare højttalere Roam og Move en ny batterisparende indstilling. Når den er slået til i Sonos-app’en, slukkes den bærbare højttaler automatisk efter 30 minutters inaktivitet. Så vil Move angiveligt holde batteri i op til 30 dage, mens Roam holder batteri i op til 70 dage. Når batteribesparelse er aktiveret, skal højttalerne tændes fysisk med On-knappen.

EQ-indstillinger er en anden nyhed: Apple iOS-brugere, der streamer musik, vil kunne justere diskant, bas og Loudness direkte via Spiller nu-skærmen i Sonos-app’en. Denne funktion bliver tilgængelig for Android-brugere på et senere tidspunkt.

Sonos-brugere kan finde opdateringen i Sonos-app’en (Indstillinger > System > Systemopdateringer > Søg efter opdateringer).

Sonos nævner også, at understøttelse af Dolby Atmos Music og Amazon Music Ultra HD er lige om hjørnet.

Les videre
Exit mobile version