Nyhed

Tung luft

Her er McAire, McIntosh integrerede stereoanlæg med AirPlay-støtte for næsten alle iPhone, iPad og iPod touch-modeller.
forfatter

Anlægget fra legendariske McIntosh har en retro-cool stil, som får det meste i glossy plast til at blegne. Det 14 kilo tunge anlæg er et rent netværksanlæg, hvor trådløs AirPlay-støtte er det primære.

McAire støtter de fleste iPhone, iPad og iPod touch-modeller og har indbygget stereoforstærker og trevejshøjttalere.Man kan tilslutte en USB-dock og styre musikken via fjernbetjeningen. Eller gøre som Apple-brugere, nemlig streame musik fra iPhone til anlægget via AirPlay.

Her er der indgang til netværk via ethernet og en analog lydindgang foruden USB og AirPlay.To 10 cm baselementer med basrefleksport bag, to 5 cm mellemtoner og to 19 mm diskanter skal sørge for lyden fra højttalerne som flankerer anlægget, men som ikke aftagelige.Anlægget, som er 49 cm bredt og 43 cm dybt, forventes at koste omkring 2.500-3.000 dollar. Dansk pris og tilgængelighed er ikke kendt.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.