High-end

Ordentlig high-end behøver ikke være så pokkers kompliceret, mener tyske T+A.
forfatter

Du kan ikke beskylde high-end-entusiaster for at være særlig praktiske. De bruger gerne fire-fem forstærkere sammen med højttalere i køleskabsstørrelse og kabler så tykke, at de kan give selv garvede højspændingsmontører nervøse trækninger.

Men der findes simplere løsninger. Såsom T+A’s kommende receiver, der indlysende nok har fået navnet Music Receiver R 1000 E.

Det har visse ligheder med Musical Fidelity Encore 225, som vi for nylig skrev om, der har cd-afspiller integreret med forstærker, FM, DAB+ radio og streaming fra Tidal.

Foto: T+A
Foto: T+A

Modtageren er nyt medlem af T+A’s E-serie, og den vises første gang på HIGH END 2016 fra 5. til 8. maj i München. Hvor vi vil være på pletten og rapportere om både T+A og de mange andre, der viser og demonstrerer deres nye hi-fi-produkter.

Tilbage til R 1000 E. Det leverer 2 x 115 watt, og har en digitalkonverter (32-bit/192 kHz), der håndterer højtopløste musikfiler, og har streaming af Deezer, Qobuz og Tidal indbygget. Det er også streaming via Bluetooth, netradio, analoge og digitale indgange og kan udstyres med et phono-modul til MC- eller MM-pickup.

Prisen er opgivet til at være EUR 5.000, det samme som Musical Fidelity Encore 225

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.