TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Simpel top-receiver med Tidal

Ordentlig high-end behøver ikke være så pokkers kompliceret, mener tyske T+A.

forfatter
Publiceret 04/03/2016 - 10:54

Du kan ikke beskylde high-end-entusiaster for at være særlig praktiske. De bruger gerne fire-fem forstærkere sammen med højttalere i køleskabsstørrelse og kabler så tykke, at de kan give selv garvede højspændingsmontører nervøse trækninger.

Men der findes simplere løsninger. Såsom T+A’s kommende receiver, der indlysende nok har fået navnet Music Receiver R 1000 E.

Det har visse ligheder med Musical Fidelity Encore 225, som vi for nylig skrev om, der har cd-afspiller integreret med forstærker, FM, DAB+ radio og streaming fra Tidal.

Foto: T+A
Foto: T+A

Modtageren er nyt medlem af T+A’s E-serie, og den vises første gang på HIGH END 2016 fra 5. til 8. maj i München. Hvor vi vil være på pletten og rapportere om både T+A og de mange andre, der viser og demonstrerer deres nye hi-fi-produkter.

Tilbage til R 1000 E. Det leverer 2 x 115 watt, og har en digitalkonverter (32-bit/192 kHz), der håndterer højtopløste musikfiler, og har streaming af Deezer, Qobuz og Tidal indbygget. Det er også streaming via Bluetooth, netradio, analoge og digitale indgange og kan udstyres med et phono-modul til MC- eller MM-pickup.

Prisen er opgivet til at være EUR 5.000, det samme som Musical Fidelity Encore 225

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Great, Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det blive en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Nye og bedre musik-streamere fra Auralic Æstetik, isolering og vibrationsdæmpning har fået en overhaling i Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1, ligesom afspillerne endelig understøtter AirPlay 2.
Nu kan du designe dit helt eget Burmester-stereo Det er tilladt at drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv skræddersy et system og teste placeringen i dit eget hjem.
Billig indgangsbillet til højopløst lyd Streaming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en nem måde at streame højopløst lyd på.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Prisbelønnet RIAA i ny udgave Verteres pladespillerforstærker er kommet i en opdateret udgave, kaldet Phono-1 MKII L
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend