Nyhed

Rå 300W-McIntosh med integreret DAC

Tungt grej. MA8000 er McIntoshs bud på en forstærker med det hele. 300 W med indbygget DAC og pladespillerindgang.

Denne kraftkarl af en McIntosh-forstærker ligner på flere punkter den særdeles vellykkede MA7000-forstærker fra 2008. Den ligner sin forgænger, men er bag den arketypiske McIntosh-frontplade en helt ny konstruktion med højere effekt og flere indgange.

I MA8000 får man hele 15 indgange, fordelt på seks ubalancerede, to balancerede, to pladespillerindgange (en for MC og en for MM-pickups) og fem digitale lydindgange.

De digitale indgange ender i en 32-bits/192 kHz D/A-konverter, og man kan via USB-indgangen let tilkoble computeren og få langt bedre lyd via DAC’en i MA8000. De to pladespillerindgange for henholdsvis moving coil og moving magnet kan tilpasses til pick-up’ernes elektriske egenskaber.

Forstærkeren har også otte-bånds equalizer til finindstilling af lydbilledets balance. EQ’en kan programmeres eller helt frakobles individuelt for hver indgang.

Der findes også en home theatre pass-through-funktion, så man kan bruge forstærkeren som effektforstærker for frontkanalerne i forbindelse med et surroundanlæg. MA8000 har desuden en dedikeret hovedtelefonudgang.

Den 45,4 kg tunge forstærker, som måler 44,5 x 24 x 55,9 cm, ventes at komme til vore breddegrader i december.

PS Audio

 

Les videre
Exit mobile version