Nyhed

Streaming

Med McIntosh Music kan du streame musik døgnet rundt gratis på computer, mobil og tablet.
forfatter

Den nye musiktjenesten fra den amerikanske high-end-producent McIntosh spiller udelukkende håndplukket musik med en menu, der spænder fra tidlig rock til moderne klassikere. Der føjes hele tiden ny musik til programmet, og du kan spille musik på computer (herover ses McIntosh på Macintosh), smartphone eller tablet hele døgnet.

Streamingtjenesten er gratis, men som amerikanerne siger “beggars can’t be choosers”: du kan ikke vælge musikken selv. Musikken sendes på akkurat som på radio – i samme stil som Apples iTunes Radio, men her bliver du ikke afbrudt af tåkrummende smalltalk mellem numrene. App’en findes til Android, og iOS.

Det finnes også en webafspiller på McIntosh Music, som du kan bruge på computeren.

Hvis man klikker på albumcoveret på skærmen, videresendes man til iTunes hvor man kan købe musikken.

Mcintosh-iphone-player

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.