Demonstration

Medlyd afholder midtjysk streaming- og high-end-event med besøg fra Electrocompaniet.
forfatter

Hvis du befinder dig i det midtjyske på næste tirsdag og vil opleve hi-fi i den tunge ende, kan du endnu nå at tilmelde dig.

Du kan i så fald komme til at høre topmodellerne fra Electrocompaniets Classic-serie, og også det nye EC Living streaming-system.

 

ECG-1. Foto: Electrocompaniet
ECG-1. Foto: Electrocompaniet

High-end-systemet består af NEMO-monoblokke, ECG-1 pladespillerECP-2 balanceret RIAA-forstærker, EC 4.8 forforstærker og Nordic Tone Model 1 referencehøjttaler.

EC Living streamingsystemet består af TANA L-1 og TANA LS-1.

Det er distributøren Medlyd, der står for arrangementet, der finder sted fra kl. 16.30-19.00. Stedet er Lyngvej 20 i Sejs, tæt på Silkeborg. Men af hensyn til pladsen skal man tilmelde sig på rega@mail.dk eller på tlf. 7025 3009 senest i dag, torsdag d. 14. april!

Medlyd

Annonce
The Nordic Tone. Foto: Electrocompaniet
The Nordic Tone Model 1. Foto: Electrocompaniet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også