Demonstration

Medlyd afholder midtjysk streaming- og high-end-event med besøg fra Electrocompaniet.
forfatter

Hvis du befinder dig i det midtjyske på næste tirsdag og vil opleve hi-fi i den tunge ende, kan du endnu nå at tilmelde dig.

Du kan i så fald komme til at høre topmodellerne fra Electrocompaniets Classic-serie, og også det nye EC Living streaming-system.

 

ECG-1. Foto: Electrocompaniet
ECG-1. Foto: Electrocompaniet

High-end-systemet består af NEMO-monoblokke, ECG-1 pladespillerECP-2 balanceret RIAA-forstærker, EC 4.8 forforstærker og Nordic Tone Model 1 referencehøjttaler.

EC Living streamingsystemet består af TANA L-1 og TANA LS-1.

Det er distributøren Medlyd, der står for arrangementet, der finder sted fra kl. 16.30-19.00. Stedet er Lyngvej 20 i Sejs, tæt på Silkeborg. Men af hensyn til pladsen skal man tilmelde sig på rega@mail.dk eller på tlf. 7025 3009 senest i dag, torsdag d. 14. april!

Medlyd

The Nordic Tone. Foto: Electrocompaniet
The Nordic Tone Model 1. Foto: Electrocompaniet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.