TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

McIntosh relancerer sine legender

McIntosh giver efter for presset, og starter igen produktionen af sine legendariske rørforstærkere fra 1960'erne.

forfatter
Publiceret 26/03/2015 - 14:24

McIntosh har været med længere end de fleste, og firmaet har derfor en rig historie med en masse successer gennem tiderne. Deres stereo-rørforstærker MC275 gik ud af produktion for årtier siden, men efter længere tids pres måtte McIntosh starte produktionen op igen. Og nu finders der derfor en moderne udgave af den 75 W kraftige forstærker, som fortsat sælger støt.

Den slags fans er der uden tvivl mange producenter, der gerne ville have. Og McIntosh ophidsede igen sine fans igen, da de for nogle år siden lavede en begrænset serie af de legendariske forstærkere MC75 og C22 i en overdådig jubilæumsudgave.

C22-Angle

Dengang som nu handler det om C22, en rørforforsterker med pladespillerindgang, mange justeringsmuligheder og fjernbetjening. De to mono forstærkere MC75, på 75 W hver, er som forforstærkeren holdt i samme klassiske design som originalerne fra 60’erne.

C22-Back

F0rforstærkeren C22 har 10 lydindgange med to afbalancerede og seks ubalancerede indgange plus pladespiller indgange til Moving Coil og Moving Magnet-pickupper med valgbar belastningsmodstand og kapacitiv belastning.

MC75-Side

Mono forstærkeren MC75 har balancerede og ubalancerede lydindgange og højttalerterminaler med udgange til 2, 4 og 8 ohms højttalerbelastning.

Forstærkeren bruger klassiske KT88 udgangsrør, som er kendt for deres robusthed og potente effekt, og alle retro-forstærkere, herunder forforstærkeren, er opgraderet til moderne standarder med komponenter, elektromagnetiske afbrydere og korte signalveje.

MC75-Top

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Great, Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det blive en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Nye og bedre musik-streamere fra Auralic Æstetik, isolering og vibrationsdæmpning har fået en overhaling i Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1, ligesom afspillerne endelig understøtter AirPlay 2.
Nu kan du designe dit helt eget Burmester-stereo Det er tilladt at drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv skræddersy et system og teste placeringen i dit eget hjem.
Billig indgangsbillet til højopløst lyd Streaming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en nem måde at streame højopløst lyd på.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Prisbelønnet RIAA i ny udgave Verteres pladespillerforstærker er kommet i en opdateret udgave, kaldet Phono-1 MKII L
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend