TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Vil du bruge en tablet på 21 tommer?

Acer er klar med en seriøs touchskærm, der bruger Android og næsten kan alle de samme ting som en tablet.

forfatter
Publiceret 28/02/2013 - 09:59

Den er ikke ret bærbar, men til gengæld rummer den næsten alle de samme features, som de mange Android-tablets, der findes på markedet. Acer har lanceret en såkaldt alt-i en-skærm, der nok mest egner sig til at hænge på væggen i køkkenet eller i hotellets reception.

Acer Smart Display, som den retteligt hedder fungerer helt uden tilslutninger, og på de 21,5 tommer kan vi gøre alle de ting, som vi normalt hiver mobilen eller tabletten frem for at gøre. Den har en mindre hukommelse på 8 gigabyte, og man kan også skype via det indbyggede chat-kamera på 1,2 megapixel.

Vi prøvede at spille en omgang Angry Birds på den store skærm, og man kan sagtens forestille sig, at Aceren kunne blive et hit i et moderne familie-køkken, hvor den bette napper et spil, mens forældrene svinger pastaretten sammen.

acer_0

Skærmen gør det nok bedst, hvis den får lov at hænge på en væg, men på Acers stand her i Barcelona prøvede vi også at have den mellem hænderne og lægge skærmen ned, hvis man eksempelvis ville hive den med ind på stuebordet. Skærmkvaliteten er rigtig god, men om man gider slæbe de 4,8 kilo rundt i hjemmet, det er næppe sandsynligt.

Der er ingen nødvendige ledninger udover strømtilslutningen, men man kan selvfølgelig plugge ting i de tre indbyggede USB-porte og microSD-kortslottet, og man får trådløse forbindelser via Wi-Fi og Bluetooth. Endelig er der også en mikro-HDMI-port, og man kan sætte skærmen op som ekstern skærm til andre enheder.

Den store tablet koster lige i underkanten af 3.000 kroner, og den er klar i de danske butikker om et par uger.

Er det noget for dig?

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend