TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nyt værktøj til gadgetglade golfspillere

Garmin hjælper dig med at forbedre dit spil ad videnskabelig vej.

 

Foto: Garmin
Foto: Garmin

Garmin har lavet en række hjælpemidler til golf-folket. Den første er Approach 10, som er Garmins mindste golf-GPS. Det indeholder 40.000 golfbaner, og viser, hvor langt det er til greenen og til forhindringer på banen. Den hægtes nemt i bæltet eller på golftasken, og har også et digitalt scorecard. Oplysningerne kan overføres til Garmin Connect eller mobil-app’en. Batteritiden er 15 timer, og det er vandtæt efter IPX7.

Approach 10 kommer i februar, og vil koste ca. 95o kroner.

Foto: Garmin
Foto: Garmin

Hvis du vil have flere muligheder, er der Approach S20, som er et golf-ur med grafisk brugerflade. Også dette har alle baner forhåndsinstalleret, men laver også daglig aktivitetssporing, beskeder og og automatisk baneopdatering. Tee og afstand registreres automatisk, og kan analyseres i mobil-app’en efter hver runde. Uret er også kompatibelt med sensoren herunder.

Approach S20 kommer i februar, og koster ca. 2.000 kroner.

Foto: Garmin
Foto: Garmin

Vil du virkelig får have styr på dit golfsving, findes sensoren TruSwing, der monters på køllen. Den måler svinghastighed, hastighed, retning, bevægelser og andre karakteristika. Oplysningerne kan ses med det samme på uret herover eller downloades til mobil’en, hvor du også kan se en 3D-animation af dit slag. Sensoren vejer 28 gram, har en 12 timers batteritid, og er vandtæt efter IPX7.

TruSwing kommer også i februar, og koster omkring 950 kroner.

Læs mere om golfprodukterne på garmin.com

Skriv en kommentar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.