Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

CES 2019: Gaming i stort format

HP udvider sin Omen-serie med en skærm, der ikke er til at overse.

Skrevet af / 09/01/2019 - 12:41
CES 2019: Gaming i stort format

Vi skrev i går om, hvordan computerskærmene har taget et spring opad i størrelse på dette års CES, der finder sted i Las Vegas i disse dage. Anledningen var 43″ panoramaskærme fra Lenovo. Men det var dengang. Nu kommer de rigtig store skærme!

Omen X Emperium 65″ Format Gaming Display er en spilskærm for de, der vil rigtig tæt på handlingen. Den kolossale skærm, som har et diagonalmål på mere end 160 cm, har Nvidia G-SYNC og HDR. Skærmen har en opdateringshastighed på 144 Hz, hvilket må siges at være en bedrift på en panel i den størrelse.  Opløsningen melder pressematerialet ikke noget om, men vi forventer 4K. Skærmen har desuden integreret soundbar med trevejs-højttalere for at sikre den bedst mulige spiloplevelse. Prisen er også til at få øje på: 31.999 kroner for billigste udgave.

Omen Laptop

Omen Laptop 15 får nu Nvdia-grafik fra 20-serien. Foto: HP

På laptopfronten har Omen 15 Laptop nu fået grafikkort fra Nvidia GeForce RTX 20-serien, og Wi-Fi er opdateret til 802.11ax. Pris fra 10.999 kroner.

 

Omen Obelisk Desktop

Omen Obelisk. Foto: HP

Den stationære pc Omen Obelisk kan nu fås med op til 64GB hukommelse, Nvidia GeForce RTX 2080Ti-grafik og 9. Generation Intel Core i9-9900K CPU, dobbelt SSD og væskekøling. Hvis du er villig til at betale. Startprisen på Omen Obelisk er 5.199 kroner, men topmodellerne koster givetvis adskillige gange mere.

Hvem sidder der bag skærmen? Det er ikke til at vide, for den kunne skjule en elefant! Men bemærk soundbaren. Foto: HP

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top