TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Understøtter også Windows-PC’er med ARM-processor

Adobe udsender Lightroom til Apples nye Mac’er med M1-processor.

Mens vi venter på, at Photoshop går fra beta til fuld version til Apples M1-processorer, annoncerer Adobe, at de er klar med en M1-version af Lightroom, og den kan downloades nu.

Det betyder, at de, der har købt eller har tænkt sig at købe en Mac med den nye ARM-baserede M1-processor, får meget bedre ydelse, når de kører en native version af Lightroom på Mac’en.

Det skal også bemærkes, at Adobe samtidig lancerer Lightroom til Windows-PC’er med ARM-processorer som f.eks. Snapdragon.

Lightroom understøtter også Apples ProRAW-filformat, som bl.a. kan bruges på Apple iPhone 12 Pro-telefoner, og samtidig kommer der widgets til iOS-enheder.

Adobe har også brugt tiden til at rydde op og rette småfejl i den nye udgave af Lightroom, som desuden er blevet opdateret med understøttelse af nyere kameraer og objektiver.

 

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.