Redaktionen anbefaler

Årets Bedste 2019-2020

Konto på Lyd & Billede

Log ind Abonnement Abonner på magasinet Support abonnement: Tlf:89 88 28 33 Kontakt os

Streaming

Se film og tv-serier, når du ikke har netadgang.

Et af Viaplays store salgsargumenter har været muligheden for at se meget af indholdet, også når du ikke har adgang til internettet. Den feature har Netflix nu indhentet, da man fra i dag kan få adgang til at downloade udvalgte titler.

Skærmskud: Netfix
Skærmskud: Netflix

De tilgængelige titler findes i den nye kategori “Available for Download”. Film og tv-episoder du har downloadet er placeret i mappen “My downloads”.

Skærmskud: Netfix
Skærmskud: Netflix

Når du har fundet noget, der kan downloades, er det blot at trykke på den lille nedpil, så lagres titlen på din enhed. Så kan du se den i ro og mag på flyet, eller når du er i udlandet og ikke kan finde gratis wi-fi.

Tilbuddet omfatter naturligvis Netflix’ egenproducerede serie “Stranger Things” og “Orange Is The New Black”, men andre store serier som Dexter, Heroes og Californication er også tilgængelige. Samt et stort antal film. Netflix lover, at dette kun er begyndelsen, og at flere titler vil blive tilbudt til download.

Funktionen er tilgængelig for alle abonnementer på både telefoner og tablets, både Android og Apples iOS.

Alt man skal gøre er, at opdatere app’en til den nyeste version.

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også<

Ny trailer til Westworld 3

Ny trailer!

3. sæson af Westworld kommer den 16. marts.