Search
Generic filters

Panasonic TV 2018

Japansk Panasonic tilbyder både OLED og LCD i en række prisklasser, og fokus ligger som sædvanlig på at opnå den bedst mulige billedkvalitet.

Panasonic har altid haft et lidenskabeligt forhold til billedkvalitet og klarer sig næsten altid fint i tv-tests. Lige siden plasmaskærmens dage har de været kendt for at lægge vægt på naturlig billeddannelse uden unødige krydderier. Det handler om at være tro mod “Director’s Intent” (instruktørens kunstneriske intentioner). Altså at filmen eller tv-serien skal fremstå, som den så ud i studiet, uden kunstig skarphed eller overdrevet farvelægning.

Panasonic fokuserer også på disse værdier i år og arbejder tæt sammen med Hollywood og THX for at sikre, at netop deres tv’er ligger i front på billedkvalitet.

Årets sortiment består af både OLED- og LCD-skærme. Samtlige 2018-modeller understøtter det nyudviklede videoformat HDR10+, mens billedprocesseringen håndteres af den superkraftige videoprocessor HCX. På smart-fronten kan Panasonic prale af (kommende) understøttelse af stemmestyring fra Google og Amazon.

 

Udvalgte modeller

FZ950 og FZ800 OLED

(Foto: Producent)

 

Panasonic havde stor succes med deres første OLED-skærme i 2017, og i år skal barren hæves yderligere med de to nye modelserier FZ950 og FZ800. Det bliver de første OLED-skærme, der understøtter det nye HDR10+ format. Desuden har Panasonics ingeniører selvfølgelig arbejdet hårdt på at presse højere ydelse ud af billedprocesseringen! De nye modeller får en opgraderet HCX-processor.

En af de største nyheder er et nyt “Dynamic Look Up Table”, der tilpasser farverummet fortløbende og dynamisk efter kildematerialet for at give den bedst mulige ydelse i hver enkelt scene. Det skulle give en væsentlig forbedring af kontrast, farver og ikke mindst detaljer i mørke partier, hvilket altid har været en af Panasonics store styrker.

Panasonic har også forbedret ISF-kalibrering med nye målepunkter for 5 og 2,5 procent luminans, og understøtter automatisk kalibrering via CalMAN AutoCal.

FZ950 og FZ800 bliver tilgængelige i 55 og 65 tommers format.

 

FX780

(Foto: Producent)

 

FX780 bliver Panasonics nye flagskib med LCD-teknologi. FX780 har et eksklusivt, OLED-inspireret design med glasramme. Tv’et ser rigtig lækkert ud, og Panasonic har lagt vægt på et rent og pænt udseende fra alle vinkler med tilslutningerne gemt bag dæksler.

På billedsiden kan FX780 prale af et “Pro Cinema” LCD-panel kombineret med den kraftige HCX-billedprocessor (den samme, som sidder i OLED-topmodellerne FXZ950 og FZ800).

FX780 bliver tilgængeligt i 75, 65, 55 og 49 tommers størrelse.

 

FX740

Mellemklassemodellen har samme “Art & Interior 360° All-Glass Design” som FX780 samt forbedret dimming-teknologi og HDR10+.

FX740 bliver tilgængeligt i 65, 55 og 49 tommers størrelse.

 

FX700

(Foto: Producent)

 

FX700 tilbyder mange af de samme innovationer som FX780 og FX740, bare i en enklere indpakning, der kosmetisk set er mindre avanceret. Her er rammen i metal, og man kan vælge at placere fødderne smalt eller bredt afhængigt af tv-møblet.

FX700 bliver tilgængeligt i 65, 55 og 49 tommers størrelse.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.
  Kompakt high-end med kræfter nok.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.