Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
NYHEDER
Signify lancerer en funktion til synkronisering af musikken til sit intelligente belysningssystem WiZ. Nu kan brugerne ændre lysstyrke og farve i takt til musikken. - Læs mere...
Nyhed Kan dette blive elbilernes endeligt?
Nyhed Det belgiske formandsskab kunne ikke samle flertal blandt medlemsstaterne for ny udgave af omstridt chatkontrol.
Sport & Træning
Dato: 21/06/2024
Suunto lancerer nyt dykkerur Ocean-uret kombinerer dykkerteknologi med sportsfunktioner, designet til både dykkere og eventyrere.
Bil & Mobilitet
Dato: 21/06/2024
Tesla-batterier bevarer ydeevnen efter 320.000 km Nye data fra Tesla viser en imponerende holdbarhed for batterierne i de populære Model 3 og Model Y.
Smart Home
Dato: 21/06/2024
Philips Pet Series – smarte produkter til kæledyr Versuni har lanceret to produkter i den nye Philips Pet Series af smarte kæledyrsprodukter - en foderautomat og en vandbeholder.
Mobil
Dato: 20/06/2024
EU må igen udskyde forslag om chatkontrol Det belgiske formandsskab kunne ikke samle flertal blandt medlemsstaterne for ny udgave af omstridt chatkontrol.
Teknologi
Dato: 20/06/2024
En Sundae McBacon, OK – skal der fritter til? McDonald's har siden 2021 brugt AI til at tage mod bestillinger i drive-thru. Men det er slut nu. Den kunstige intelligens blev lidt for opfindsom.
Smart Home
Dato: 19/06/2024
LG’s nye kølefryseskab kan sætte kulør på dit køkken LG lancerer InstaView med MoodUP, et kombineret kølefryseskab, der giver brugerne mulighed for at justere farven på frysedøren og LED-belysningen inde i køleskabet, som har gennemsigtig glasdør.
Bil & Mobilitet
Dato: 19/06/2024
Toyota og GAC med revolutionerende ammoniakmotor Kan dette blive elbilernes endeligt?
Bil & Mobilitet
Dato: 18/06/2024
Fisker tæt på konkurs Den amerikanske elbilproducent Fisker har indgivet begæring om konkursbeskyttelse og planlægger at sælge sine aktiver og omstrukturere sin gæld, rapporterer Reuters.
Bil & Mobilitet
Dato: 18/06/2024
Fiat Grande Panda endelig lanceret Fiats bud på en billig bil til bybrug.
Smart Home
Dato: 17/06/2024
Lys og musik-synkronisering samt nye produkter fra WiZ Signify lancerer en funktion til synkronisering af musikken til sit intelligente belysningssystem WiZ. Nu kan brugerne ændre lysstyrke og farve i takt til musikken.
Mobil
Dato: 17/06/2024
Samsung lancerer prisvenligt Galaxy Watch FE Til dem, der ikke har brug for det nyeste og mest avancerede smart-ur.
Smart Home
Dato: 16/06/2024
Husqvarnas første solcellelader til robotplæneklippere Robotplæneklipperens livline de steder, hvor det er svært at trække elkabler.
Mobil
Dato: 14/06/2024
Honor vender tilbage til Danmark God nyhed til tidligere Huawei-brugere, der savner deres gamle mobil. Honor-mobilerne, der tidligere blev produceret af Huawei, er på vej tilbage til de danske butikker.
Bil & Mobilitet
Dato: 13/06/2024
Ny NIO EL8: Elektrisk SUV går efter premium-tronen Kinesiske NIO har netop præsenteret sin nye flagskibs-SUV. Dette bæst af en elbil er her ikke for at lege - men for at erobre.
Smart Home
Dato: 13/06/2024
Ninja tager airfryeren til nye højder Ninja lancerer nu sin Double Stack XL Airfryer i Skandinavien, og det er en model, hvor de to kurve er placeret ovenover hinanden, så den ikke tager så meget plads op på køkkenbordet.
Mobil
Dato: 13/06/2024
Månedens opgradering giver Pixel 8-mobilerne Gemini Nano AI-forbedringer og nye funktioner til Pixel-mobilerne, Pixel Watch og Pixel Tablet.
Mobil
Dato: 12/06/2024
Apple Intelligence er noget rod Den længe ventede AI-satsning fra Apple viser, hvor store problemer de har.
Mobil
Dato: 12/06/2024
CMF Phone 1 på vej fra Nothing Teaser-billeder viser specielt design.
Gaming
Dato: 11/06/2024
Nye Xbox-konsoller: Endelig uden drev Xbox Games Showcase havde meget at byde på i år, primært tre nye konsoller; heriblandt en diskløs Xbox Series X, som digital-entusiaster har drømt om.
Mobil
Dato: 11/06/2024
Et væld af nye funktioner i Apples operativsystem Næste år kan Android- og iMessage-brugere endelig kommunikere på lige fod.
Mobil
Dato: 11/06/2024
Ingen fare ved skærmbrug inden sengetid Et nyt forskningsstudie viser, at de negative effekter på søvnen på grund af blåt lys fra skærme er minimale - søvnproblemerne skyldes snarere mangel på naturligt lys i løbet af dagen og uregelmæssige sengetider.
Smart Home
Dato: 10/06/2024
Yale Smart Code Handle gør hverdagen lidt lettere Med et kodet, opkoblet dørgreb er det slut med at lede efter nøglen til terrassedøren.
Bil & Mobilitet
Dato: 10/06/2024
Polestar 3 prøvekørt Hos Polestar kan man ånde lettet op. Polestar 3 er blevet en fantastisk sjov bil at køre, og den har samtidig plads til hele familien og masser af rækkevidde.
Teknologi
Dato: 09/06/2024
LEGO Braille Bricks blindeskrift med leg – nu på dansk LEGO vil gøre det mere tilgængeligt og engagerende for børn med synshandicap at lære punktskrift. Det prisbelønnede koncept LEGO Braille Bricks fås nu endelig på dansk.

POPULÆRE NYHEDER

Smart Home-produkter til kæledyr
EU-planer om chatkontrol udskudt på ubestemt tid
Kølefryseskab med 438 farvekombinationer
Fisker er tæt på afgrunden
Firkantet charme fra Fiat
Nyhed
Nye data fra Tesla viser en imponerende holdbarhed for batterierne i de populære Model 3 og Model Y.
Nyhed
Versuni har lanceret to produkter i den nye Philips Pet Series af smarte kæledyrsprodukter - en foderautomat og en vandbeholder.
Nyhed
Det belgiske formandsskab kunne ikke samle flertal blandt medlemsstaterne for ny udgave af omstridt chatkontrol.
Scroll to Top