A Walk Among the Tombstones

Blu-ray anmeldelse

I velkendt stil bærer Liam Neeson denne film på sine stærke skuldre, men han er desværre ikke herre over fortællingen, der lejlighedsvis flyver både højt og lavt med blandet resultat.
Karakter
Thriller
A Walk Among the Tombstones
forfatter

Matt Scudder (Neeson) er en privatdetektiv og tidligere politimand ved NYPD, der har kæmpet med alkohol og kontroversielle metoder i sit arbejde. Han bliver hyret af en ressourcestærk narkohandler, der forsøger at finde de mænd, som har bortført og dræbt hans kone. Scudder gennemtrawler mørke barer og gyder i New York på jagt efter kidnapperne, som viser sig at være langt mere skumle end først antaget.

A Walk Among the Tombstones er en stemningsfuld noir-thriller, der fungerer helt okay. Liam Neeson har endnu en gang påtaget sig rollen som dyster og kompromisløs enspænder i kamp for retfærdighed. Han yder som sædvanlig en solid indsats, selv om det ville være rart snart at se ham i en lidt gladere sammenhæng. Figuren mangler desværre også tilstrækkelig dybde til denne historie.

Selve filmfortællingen er fascinerende, men kvaliteten svinger meget, hvad angår spændingskurven, og filmen er fyldt med klichéagtige detaljer. Alt i alt dog en udmærket thriller, der gør, hvad den skal. Fire svage stjerner.

Udgivelsen på Blu-ray vækker ikke stor opsigt, men er også okay. Her får man et par korte bag-om-filmen, der ikke går særlig meget i dybden med produktionen. Billedet er rigtig godt, især i betragtning af alle de mørke scener i filmen. Lydsporet (dts-MA 5.1) er ligeledes stærkt og især imponerende i actionscener og det meste af dialogen.

A-Walk-Among-the-Tombstones_6-990x505-990x505 A-Walk-Among-the-Tombstones_5-990x505-990x505 A-Walk-Among-the-Tombstones_4-990x505-990x505 A-Walk-Among-the-Tombstones_3-990x505-990x505 A-Walk-Among-the-Tombstones_2-990x505-990x505
<
>
Fakta
  • Release: 14. januar 2015
  • Instruktion: Scott Frank
  • Med: Liam Neeson, Dan Stevens, Boyd Holbrook, Sebastian Roché, Brian “Astro” Bradley, Whitney Able
  • Genre: Thriller
  • Land: USA
  • År: 2014
  • Tid: 01:53 timer
IMDB Rating

Lorentz Celo


Nyeste artikler:

Læs også:


Gruppetest: Kamerablindtest med Apple, Asus, OnePlus, Sony, Samsung og Xiaomi
Nyhed: OnePlus lancerer ny mobil uden Snapdragon
Anmeldelse: Jolt
Nyhed: Bose QC 45 afsløret ved en fejl
TEST: Dyson Pure Cool
Anmeldelse: Bosch, 7. sæson