Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Vi kårer

Sony Inzone H9

Hi-fi-specialisten Sony har langt om længe lanceret et gaming- headset. Det var ventetiden værd!

Skrevet af / 03/11/2023 - 11:01
Sony Inzone H9

Sony behøver som en af verdens største og mest alsidige elektronikproducenter ingen nærmere præsentation. Men de er dog helt nye som leverandør af gamingheadsets. 

Sci-fi look

Designmæssigt indfries forventningerne med det samme. I stedet for at give verden endnu et sort-i-sort headset til 30-årige drenge har Sony valgt et retrofuturistisk design, der giver associationer til EVE-robotten i pixarfilmen Wall-E. Ørekopperne er gråhvide og perfekt afrundede, og det samme er hovedbøjlen. Og med kulsorte ørepuder og foring på hovedbøjlen ser de næsten ud til at svæve i luften. Smalle ringe af hvidt LED-lys fuldender science fiction-præget. Mikrofonen sidder på en bøjelig, men ret stiv mikrofonarm, der kan vippes op. 

Sony Inzone H9 har indbygget automatisk støjreduktion; noget vi endnu kun har set på ganske få gamingheadsets, der alle var i den dyre ende. 

Fantastisk lyd

Et hi-fi-firma med mere end 75 års erfaring bør have styr på lyden. Og det har Sony! Lyden er nærværende, ren og virkelig dynamisk. Dynamikforstærkeren giver eksplosioner og skud ekstra drøn på. Men også med al skæg og ballade slået fra og i neutral indstilling er Inzone H9 klasser bedre end de fleste. 

Støjreduktionen er ekstra luksus, der giver dig fred og koncentration med et tryk på en knap – og lyd fra omgivelserne med endnu et tryk. Støjreduktionen påvirker ikke lyden i nogen grad, der kan mærkes i praksis. Dog skal Sony have et lille minus i karakterbogen for, at ANC tilfører et tydeligt hørbart baggrundssus.  

Konklusion

Sony er debutanter på gamingheadsets, men sikken debut! Inzone H9 er vellykket på næsten alle punkter: Lyden er engagerende og klar, styreprogrammet er det bedste i feltet, og headsettet ser endda virkelig lækkert og elegant ud. Støjreduktionen er en ekstra bonus på et i forvejen fyldt karakterark. Selv om det burde være muligt at dæmpe egenstøjen

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top