Vi kårerSamsung The Terrace

Se TV under åben himmel

Samsung har lavet et vejrbestandigt TV til udendørs brug, som vi selvfølgelig har prøvet i sit rette element.
forfatter

Samsung er kendt for at levere TV’er i alle størrelser og faconer, og det seneste skud på stammen er et ægte udendørs-TV. The Terrace er kort og godt lavet til at bruges på terrassen.

Udendørs-TV’er er ikke noget nyt, men er nok noget, vi primært forbinder med udendørsarrangementer, reklame og offentlig information. Derimod er udendørs-TV’er til privat brug ret usædvanligt.

Skærmen fås i både 55, 65 og 75 tommer, så her er det muligt at gå hele vejen fra udendørs-TV til udendørs biograf, hvis man vil.

Samsung har i forvejen stor erfaring med udendørs-TV’er til professionel brug, og det LCD-panel, der sidder i The Terrace, er lavet specielt til at tåle det våde element med ekstra forsegling og gummipakninger, der skal forhindre kondens.

The Terrace er også IP55-certificeret, hvilket vil sige, at hele konstruktionen er ekstra beskyttet mod støv og vand. TV’et skal desuden kunne tåle at bruges fra 50 plusgrader og helt ned til 30 minusgrader. Hele vejen fra Sahara til Sibirien, med andre ord.

Konklusion

Med The Terrace har Samsung lavet et TV, der holder, hvad det lover, og fungerer glimrende til udendørs brug. Byggekvaliteten er tillidsvækkende, og det samme er billedkvaliteten. Vi var især imponeret over den gode lysstyrke, som giver en farvestrålende og kontrastrig billedoplevelse, selv når solen står højt på himlen.

Lyden er også godkendt, men for at sætte prikken over i’et anbefaler vi at supplere med en separat soundbar. Det gælder især, hvis man har et større udendørs område med længere siddeafstand fra skærmen, men er selvfølgelig mindre vigtigt, hvis man har en lille altan med naboer at tage hensyn til.

The Terrace er en temmelig dyr fornøjelse, men så længe man kan give det de rette forhold, får man et glimrende “alvejrs-TV”, der byder på unikke udendørs oplevelser – mens man sidder i terrassesofaen!

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?