Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 08Deltag

Vi kårer

Suunto 9 Peak

Lær din krop at kende - og dens behov for balance mellem træning og restitution.

Skrevet af / 01/11/2022 - 12:00
Suunto 9 Peak

Det er vigtigt at holde styr på din aktivitet, søvnkvalitet, dit stressniveau og din puls, hvis du skal have et godt og sundt hverdags- og fritidsliv.   

Med Suunto 9 Peak er alt dette og meget mere muligt. Det smarte sportsur hjælper dig med at få indsigt i dit velbefindende ved at give dig et billede af dit daglige antal skridt, dit fitnessniveau, iltmætningen i blodet, din krops behov for restitution og meget mere. Den tilhørende Suunto-app giver dig et godt overblik over dit helbred sammen med oversigter og tendenser, så du kan finde balancen mellem træning og restitution.  

Derudover får du bl.a. rutenavigation, kompas og 3D-heatmaps, der hjælper med at finde gode ruter til løb og cykling. Du kan også få vejrinformation under din friluftsaktivitet og bruge trackback-funktionen til at sikre, at du kommer hjem inden solnedgang.  

Den rigtig gode batterilevetid sammen med det faktum, at uret er vandtæt ned til 100 meter, gør det til en fin og trofast følgesvend i din aktive og sunde livsstil.    

Suunto 9 Peak er ikke det billigste ur på markedet, men ud over alle de gode og nyttige funktioner har det et elegant og stilrent design i robust safirglas og rustfrit stål og ligner ikke et traditionelt sportsur. Det sobre ydre ser lige så godt ud på arbejdet eller til en fest som på løbeturen eller på yogamåtten. Det er desuden slankt og fint, så det ikke forstyrrer din nattesøvn – alt sammen for at gøre det behageligt for dig at bruge det døgnet rundt, så du får det absolut bedste og mest optimale ud af dit smarte sportsur.

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top