Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home’s julekalender: Låge 04Deltag

Vi kårer

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra tørrer gulv med alle andre smart-ure på markedet.

Skrevet af / 01/11/2022 - 12:00
Apple Watch Ultra

Efter en lang periode med små opdateringer fra år til år er Apple endelig klar med en stor nyhed i smart-ur kategorien. Apple Watch Ultra er navnet på det nye smart-ur, som har præcis samme funktioner og styresystem som Apple Watch Series 8, men derudover kan betragtes som en større, mere robust og stærkere udgave af Apples populære smart-ur. 

Egentlig markedsføres uret til ekstremsportudøvere, og Apple Watch Ultra kan da også klare mosten med en flad skærm af safirkrystal, titaniumhus, vandtæthed ned til 100 meter og ekstreme temperaturer.

Apple Watch Ultra er det bedste smart-ur fra Apple nogensinde. Udover de særlige funktioner for ekstremsportfolk og eventyrere – såsom forbedret GPS og kompas-app, dybdemåling, vandtæthed ned til 100 meter og en robust konstruktion, der kan klare temperaturer mellem -20 og 55 grader celcius – byder smart-uret også på nye sikkerheds- og sundhedsfunktioner som Car Crash Detection, temperatursensor, forbedret søvnregistrering etc. Det er også forsynet med alle de smarte sundheds- og træningsmuligheder, som allerede er blevet lanceret med tidligere generationer af Apple Watch. 

Og du behøver ikke at dyrke vildmarkslivet eller gennemføre et triatlon fire gange om året for at få udbytte af Apple Watch Ultra. Takket være den robuste konstruktion, den store skærm på 49 mm med en heftig lysstyrke på op til 2.000 nit, samt det bedste batteri nogensinde i et Apple Watch, er dette smart-ur ikke til at komme uden om, hvis du er mand og har ønsket dig et smart-ur, der kan det hele, kan holde til noget, og ikke mindst kan holde strøm både dag og nat uden at skulle oplades i tide og utide.

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top