Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 11Deltag

Vi kårer

Sonos Beam + Sub Mini

Sonos Beam er en rigtig god soundbar. Sammen med den nye Sub Mini bliver den nærmest uovervindelig.

Skrevet af / 01/11/2022 - 12:00
Sonos Beam + Sub Mini

Sonos Beam (Gen 2) er blandt de bedste soundbars i sin prisklasse, hvis du ønsker god lyd i en lille TV-stue. Den er både billig nok og – ikke mindst – kompakt nok til at være blandt vore førstevalg sammen med små TV’er under 50 tommer. Og i den seneste udgave har den desuden Dolby Atmos, selv om den mangler sine egne tophøjttalere til formatet. Alligevel er lyden helt i orden, selv om den udelukkende er digitalt processeret. 

Derimod mangler Beam en ordentlig bas. Du kan ganske vist parre den med en Sonos Sub, men den koster 50 procent mere end Beam, og dermed bliver totalprisen langt mere end det dobbelte. 

Sub Mini

Heldigvis lyttede Sonos endelig til forbrugerne og et samlet pressekorps, som ønskede en mere overkommelig subwoofer til at parre med Beam. Den er endelig kommet, og navnet er Sub Mini. 

Subwooferen går lige så dybt som storebror, men med mindre slagkraft. Kabinettet er lukket i stedet for ventileret, for en renere bas. 

Når soundbar og subwoofer er forbundet via Sonos-app’en, anbefaler vi at kalibrere TruePlay rumkorrektion, så lyden tilpasses rummet. 

Fabelagtig lyd

Som vi påpegede i vores test af subwooferen, kunne Beam godt have brug for en billigere subwoofer end Sub Mini, da de to koster præcis det samme.  

På den anden side kan vi ikke forestille os en bedre kombination til 7.500 kroner end denne. Begge produkters kompakte størrelse betyder, at de passer ind i ethvert hjemmemiljø. Derudover får du den brugervenlighed og funktionalitet, der følger med Sonos-produkter. Og ikke mindst en dejlig lydkvalitet. 

Med den ekstra bas er lyden fra denne pakke meget bedre end fra Sonos Arc uden sub. Og hvis du skal parre Arc med en subwoofer, bliver det dyrt! 

Her får du klar og åben lyd til både film og musik, et stort nok lydbillede og gode nok skudsalver til at fordybe dig i handlingen. Hvad mere kan du ønske dig?

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top