Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Vi kårer

Samsung HW-Q995B

En af vores yndlings-soundbars er tilbage i en opdateret version. Samsung HW-Q995B giver fantastisk lyd til film!

Skrevet af / 01/11/2022 - 12:00
Samsung HW-Q995B

Samsung har et solidt ry at værne om, når det gælder soundbars. Lige siden den sydkoreanske producent etablerede sit eget Audio Lab i Californien for et par år siden, har de kontinuerligt leveret nogle af de bedste soundbars på markedet. 

HW-Q995B bruger præcis samme højttalerkonfiguration som tidligere: I alt er der hele 22 højttalerenheder, som er skabt til at indslutte os i en boble af surroundsound! 

En anden smart feature ved den nye model er muligheden for at overføre Dolby Atmos-signaler fraTV’et til soundbaren via Wi-Fi. Dette kræver dog, at du også har et kompatibelt Samsung TV fra 2022 (Q70B eller højere). 

Lydkvalitet

Baseret på erfaringerne fra sidste års topmodel, HW-Q960A, havde vi naturligvis høje forventninger til HW-Q995B. Og Samsung viser da også endnu en gang, hvor skabet skal stå! 

Stemmerne fra Ryan Gosling og Billy Bob Thornton i åbningsscenen fra The Gray Man (Netflix, Dolby Atmos lydformat) går højt og tydeligt igennem fra centerkanalen, mens de små, men vigtige detaljer er med til at gøre scenen mere troværdig. Rumklangen fra omgivelserne er gengivet meget realistisk, og i de bedste øjeblikke føles det næsten, som om vi sidder i samme rum som de to herrer.  

Samsungs soundbar har masser af kræfter til at følge med. HW-Q995B kan spille meget højt og har stadig overskud til de vildeste sekvenser. Den har ingen problemer med at fylde vores 30 kvadratmeter store lytterum med kraftfuld og tillidvækkende lydstyrke. 

Den nye subwoofer fungerer også fremragende: Vi bemærker, at basgengivelsen er blevet dybere og mere hårdtslående siden sidst. Anslagene virker også strammere og mere præcise, end vi kan huske fra forgængeren, og hænger godt sammen med resten af lydbilledet. 

Konklusion

Samsung HW-Q995B er uden tvivl den bedste soundbars i sin klasse, med et stort, troværdigt og detaljeret lydbillede, der giver gåsehud ved de bedste produktioner. Leder du efter den store biografoplevelse, men vægrer dig ved at udvide til en fuld hjemmebiograf, så er det en soundbar, vi er trygge ved at anbefale!

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top