Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 05Deltag

Vi kårer

Denon DHT-S517

Denons billigste soundbar med Dolby Atmos har overraskende god lyd.

Skrevet af / 01/11/2022 - 12:00
Denon DHT-S517

Denons mest økonomiske Atmos soundbar, DHT-S517, er også den hidtil eneste med separate tophøjttalere. Flytningen af højdekanalerne til toppen af soundbaren betyder, at højttalerenhederne sender lyden op mod loftet, hvorefter den reflekteres ned mod lytterne i sofaen. Det giver indtryk af, at lyden virkelig kommer ovenfra. Lydbilledet bliver dermed en hel del større. 

For at kunne levere Dolby Atmos uden problemer fra streaming-tjenester indbygget i TV’et, er soundbaren udstyret med eARC. Den har større båndbredde og udvidet funktionalitet i forhold til ældre ARC-versioner. 

Derudover har soundbaren også en ren HDMI-indgang, med understøttelse af 4K Ultra HD ved op til 60 Hz. Ingen 8K eller 4K 120 Hz, så hvis du har en nyere spillekonsol, skal den tilsluttes TV’et med HDMI 2.1 og derefter videresende lydsignalet til soundbaren med eARC.  

Soundbaren er ret kompakt, længden svarer til bredden af et 43-tommer tv. Den passer således ind i ethvert TV-hjørne uden at forstyrre visuelt. 

Der medfølger også en kompakt, trådløs subwoofer. Heri sidder en 13 cm (5,25″) basenhed i en lukket baskasse. Et såkaldt trykkammer har ikke så meget energi i det dybeste basområde som en basrefleks, men til gengæld giver det ofte en renere bas. 

Formidabel ydelse til prisen

Denon DHT-S517 er en kompakt soundbar, som passer ind i ethvert miljø, men som alligevel har fået plads til egne Atmos-højttalere på toppen. Sammen med den kompakte subwoofer giver den en imponerende god og afbalanceret lyd til film, og lydbilledet strækker sig fint både op over og ud over, med rene og troværdige dialoger – den har i det hele taget meget at byde på, når det gælder filmlyd. Vi har simpelthen en ny favorit i den prisklasse. 

Musik i stereo lyder lidt tamt, men det er forventeligt.

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top