Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Vi kårer: Hamrammr Immersive 7.2

Med Hamrammr i alle kanaler er scenen sat til en eksplosiv filmoplevelse. Det er voldsomt. Det er kontrolleret. Vi elsker det!

Publiceret 02/11/2022 - 00:00
Hamrammr Immersive 7.2
Geir Gråbein Nordby

Seriøse hjemmebio-entusiaster er mere optaget af ydelse, lydtryk og smæk for skillingen end af polerede kabinetter og dyr kosmetik. I biografmørket vil man ikke have noget, der skinner og fjerner opmærksomheden fra billedet, og derfor er det almindeligt at gemme højttalerne, f.eks. bag et lærred. Udseendet spiller således en mindre rolle, end hvis de stod i en almindelig stue. 

Tanken bag Hamrammr er at tilbyde et vellydende og prisgunstigt alternativ til dyre high-end-højttalere. Man har derfor valgt at bruge de fleste penge på gode højttalerenheder og færre på kabinetter og kosmetik. 

En anden ting, der er lagt vægt på, er, at højttalerne skal være lette at drive. Følsomheden skal være høj nok og belastningen overkommelig nok til at få et godt resultat med en god surround-receiver. Derfor er følsomheden på hele 95-98 dB ved 1 watt, alt efter model. 

For at holde omkostningerne nede fremstilles kabinetterne i Kina, mens resten af komponenterne hentes fra europæiske leverandører. Men selve monteringen foregår lokalt hos AVshop i Oslo.

Lyden af Hamrammr

Hamrammr Immersive er noget så sjældent som prisgunstige, dedikerede hjemmebiohøjttalere med så god lydkvalitet, at de tager både filmlyd og musik i strakt arm. Vil du have en krudttønde af en hjemmebiograf? Så er det her! Vil du have følsom musikgengivelse? Så er det også her!   

Højttalerne er letdrevne, så man ikke behøver den vildeste forstærker – men de vokser med opgaven, så køb det bedste, du har råd til.   

De fås i både 8 og 12 tommers udgaver, hvor vi klart anbefaler 12-tommere i front og center.  

Subwooferne er et kapitel for sig. Køb gerne to, så har du mere end nok til at ryste rummet igennem.

Mercedes EQE med Dolby Atmos: Wow!

Silkelyd fra sølvskiver!

Fortsat blandt de bedste?

Scroll to Top