Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Vi kårer

Bowers & Wilkins Px7 S2e

Forgængerne var allerede de mest vellydende hovedtelefoner i klassen. De nye Px7 S2e er endnu bedre.

Skrevet af / 30/10/2023 - 10:12
Bowers & Wilkins Px7 S2e

Bowers & Wilkins har pensioneret sine bedste hovedtelefoner i prisklassen, nemlig Px7 S2. Erstatningen hedder Px7 S2e, hvor e’et står for evolved, altså videreudviklet. Man påstår altså ikke, at det er en helt ny model, og det er en god ting. For de er tæt på ens. Samme højttalerenheder, samme lydcodecs, samme batterilevetid. Og samme udseende og pasform.   

Også den hurtige parring med Android er som sidst, der er ikke meget nyt her.

Forskellen ligger hovedsagelig i DSP’en, som er blevet kraftigere og mere avanceret. Uden at den egentlig gør så meget mere end før endnu, men der kan være grund til at tro, at den nye DSP kan give mulighed for rumlig lyd (immersive audio) i fremtiden. Forhåbentlig med Dolby Atmos.

Lyden af Bowers & Wilkins Px7 S2e

Lyden er umiskendeligt Bowers & Wilkins. Musikken har en dejlig varme over sig, samtidig med at dynamikken er velkontrolleret. Der er god hastighed på transienterne, måske endda bedre end før, og meget bedre end ærkekonkurrenten Sony WH-1000XM5.   

Der er en dejlig klang fra guitakroppen, og sangstemmer ligger flot og luftigt i midten. Bruce Springsteens karakteristiske raspende stemme er sprød og fin, uden at tage alt for meget opmærksomhed fra resten af stemmeklangen.

Konklusion

Px7 S2e er fantastisk komfortable, de føles virkelig førsteklasses og har en lydkvalitet, som kun få andre kan matche. Hvis du da ikke går efter noget endnu dyrere. Er lydkvalitet vigtigere for dig end den allerbedste støjreduktion (som er rigtig god her), er dette nok de bedste hovedtelefoner til prisen lige nu.

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top