Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro er den bedste kameramobil på markedet og ­placerer igen Huawei solidt på kameratronen, hvor de har siddet sikkert siden sidste år.

Skrevet af / 17/10/2019 - 10:59
Huawei P30 Pro

Med en DxOMark Mobile-score på 112 slår P30 Pro sine egne forgængere P20 Pro og Mate 20 Pro samt Samsung Galaxy S10+, der alle med 109 point er på en delt andenplads. Så det er forståeligt, at Huawei har svært ved at få armene ned, og det er ganske fortjent, for Huawei P30 Pro har uden omsvøb det bedste kamera, vi nogensinde har set på en mobiltelefon!

Huawei kalder deres nye kamerasystem, som er udviklet i samarbejde med Leica, for et “quad”-kamera, og det består af fire objektiver.

Kameraet kan selvfølgelig lagre billeder som raw-filer, men derudover byder de fire objektiver tilsammen på nogle spændende nye funktioner, hvoraf de mest imponerende er den hybride zoomfunktion og en ny nat-mode, som tager bedre billeder i mørke end noget andet mobilkamera på markedet.

For at starte med zoomfunktionen, så er Huawei P30 Pro den eneste smartphone på markedet, der tilbyder et teleobjektiv med 5x optisk zoom, hvor konkurrenterne kun har 2x. For at få plads til det har man lavet en periskoplignende optik med en prisme, der vinkler lyset ind i telefonen. En løsning, som vi tidligere har set på vandtætte kompaktkameraer. Ved hjælp af software kan man endda opnå op til 10x hybridzoom.

Takket være en ny RYB-sensor (i stedet for den traditionelle RGB, som sidder i de fleste andre smartphones) kan kameraet i P30 Pro gå helt op til ISO 409.600 (sammenlignet med ISO 102.400 for P20 Pro).

Sammen med en mere lysstærk optik og bedre billedprocessering, som trækker kurverne op for at lysne billederne, samtidig med at der kompenseres for støj fra mørket, betyder det i praksis, at Huawei P30 Pro kan tage billeder i bælgravende mørke.

Konklusion

Huawei P30 Pro er den bedste kameramobil på markedet. Det kan der ikke herske nogen tvivl om. Med den vildeste zoomfunktion, vi har set på en mobil, og en nærmest revolutionerende evne til at tage billeder i bælgravende mørke er der ingen andre mobiler over og ingen ved siden af Huawei P30 Pro på det punkt lige nu. (PGO)

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Nyhed

Elgigantens medarbejdere på efteruddannelse

På Elgiganten Campus introduceres kædens medarbejdere til den nyeste elektronik, så kunderne kan få den bedst mulige service.
Læs mere
Scroll to Top