Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Vi kårer

Twinkly Festoon (flerfarvet udgave), 20 dioder

Sommerfesten går et niveau op med Twinklys smarte lyskæder.

Skrevet af / 03/11/2023 - 11:29
Twinkly Festoon (flerfarvet udgave), 20 dioder

En neutral lyskæde, der spreder hygge, og som samtidig kan levere feststemning? Jamen, her er Twinklys Festoon svaret. For den er udstyret med en app, der ikke alene kan få dioderne til at lyse i 16 millioner forskellige farver. Den kan også lyse i alverdens forskellige mønstre.  

Lyskæderne skal hænges op et sted, hvor de kan nå husets wi-fi-netværk, og når de er på plads, er det på tide at forbinde dem med telefonen. Det foregår ved at downloade Twinklys gratis app og herefter forbinde via Bluetooth. Det går både nemt og hurtigt.  

Med app´en kan du også fintune en farve og skrue op og ned for lysstyrken, til du rammer det helt perfekte niveau. Og det er så enkelt og intuitivt, at det næsten ikke kan gå galt. Twinkly har også en lille dongle, Twinkly Music, som kan få pærerne til at blinke i takt med den musik, du spiller. 

Men selv uden Twinkly Music er der næsten ikke grænser for, hvor festligt det kan blive. Der er et væld af forudindstillede temaer. Hvis festen har tysk tema, kan du få pærerne til at blinke med rød, gul og sort med temaet Horizontal Flag. Carnival er en effekt, hvor pærerne blinker hurtigt i massevis af forskellige farver. Unicorn Sun er en pasteldrøm i mint, lilla og laksefarvet. Og til jul vil Candy Cane, hvor pærerne skifter i striber mellem rød og hvid, absolut vække opsigt.  

Konklusion

Twinkly har virkelig ramt en niche her, som de udfylder nærmest til perfektion. Jeg har gennem hele testperioden haft en fest med at lave lysshows på terrassen, og mine gæster har været behørigt imponerede.  

Prisen er også derefter. Twinklys produkter er i luksusklassen, og det koster. Men hvis der ikke skal spares på noget til sommerfesten, og hvis du alligevel overvejede at investere i kulørte pærer, så er det måske det værd at lægge lidt ekstra og få pærer, du kan bruge året rundt, uanset hvilken stemning du ønsker at skabe.

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Nyhed

Elgigantens medarbejdere på efteruddannelse

På Elgiganten Campus introduceres kædens medarbejdere til den nyeste elektronik, så kunderne kan få den bedst mulige service.
Læs mere
Scroll to Top