Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 09Deltag

Vi kårer

Twinkly Festoon (flerfarvet udgave), 20 dioder

Sommerfesten går et niveau op med Twinklys smarte lyskæder.

Skrevet af / 03/11/2023 - 11:29
Twinkly Festoon (flerfarvet udgave), 20 dioder

En neutral lyskæde, der spreder hygge, og som samtidig kan levere feststemning? Jamen, her er Twinklys Festoon svaret. For den er udstyret med en app, der ikke alene kan få dioderne til at lyse i 16 millioner forskellige farver. Den kan også lyse i alverdens forskellige mønstre.  

Lyskæderne skal hænges op et sted, hvor de kan nå husets wi-fi-netværk, og når de er på plads, er det på tide at forbinde dem med telefonen. Det foregår ved at downloade Twinklys gratis app og herefter forbinde via Bluetooth. Det går både nemt og hurtigt.  

Med app´en kan du også fintune en farve og skrue op og ned for lysstyrken, til du rammer det helt perfekte niveau. Og det er så enkelt og intuitivt, at det næsten ikke kan gå galt. Twinkly har også en lille dongle, Twinkly Music, som kan få pærerne til at blinke i takt med den musik, du spiller. 

Men selv uden Twinkly Music er der næsten ikke grænser for, hvor festligt det kan blive. Der er et væld af forudindstillede temaer. Hvis festen har tysk tema, kan du få pærerne til at blinke med rød, gul og sort med temaet Horizontal Flag. Carnival er en effekt, hvor pærerne blinker hurtigt i massevis af forskellige farver. Unicorn Sun er en pasteldrøm i mint, lilla og laksefarvet. Og til jul vil Candy Cane, hvor pærerne skifter i striber mellem rød og hvid, absolut vække opsigt.  

Konklusion

Twinkly har virkelig ramt en niche her, som de udfylder nærmest til perfektion. Jeg har gennem hele testperioden haft en fest med at lave lysshows på terrassen, og mine gæster har været behørigt imponerede.  

Prisen er også derefter. Twinklys produkter er i luksusklassen, og det koster. Men hvis der ikke skal spares på noget til sommerfesten, og hvis du alligevel overvejede at investere i kulørte pærer, så er det måske det værd at lægge lidt ekstra og få pærer, du kan bruge året rundt, uanset hvilken stemning du ønsker at skabe.

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top