Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

Vi kårer

LG WashTower Compact

LG har skabt en smuk og avanceret vaskemaskine og tørretumbler i ét med mange smarte funktioner

Skrevet af / 03/11/2023 - 11:25
LG WashTower Compact

Det lyder som en lille ting. Måske endda fjollet. Men hvis din vaskemaskine og tørretumbler står i kælderen eller endnu længere væk fra der, hvor du oftest opholder dig, kender du det sikkert: Det er et irritationsmoment at gå ned for at tømme en maskine og så opdage, at der stadig er tre minutter tilbage af cyklussen! De der tre minutter føles mindst lige så lange som når ens telefon er løbet tør for strøm og man bare kan stirre på en sort skærm.   

Her kommer de smarte vaskemaskiner og tørretumblere ind i billedet, og LG’s WashTower er blandt de nyeste og smarteste på markedet. For med dette tårn i kælderen behøver du bare åbne app’en på din telefon for at konstatere, at der faktisk er tre minutter tilbage. Rigelig tid til at lave noget andet end at stå og se på, at maskinen centrifugerer. Når den så er færdig, sender den såmænd en notifikation om, at nu er det altså tid til at tømme den og fylde næste læs i. Og hvis du ikke dukker op, sender den en ny og minder dig om det. (Det kan selvfølgelig slås fra).   

LG’s nye, avancerede WashTower er dog ikke kun beregnet til mennesker som undertegnede, der lider af aversioner mod spildt tid i kælderen. Den er pladsbesparende, fordi den fylder mindre end to separate maskiner, der er stablet oven på hinanden. Og så er den med sit blanke og strømlinede, sorte look så pæn, at det næsten ville være synd at gemme den inde i et skab. Det er faktisk lige før, den pynter.    

Det er i øvrigt en ganske udmærket app, LG har udviklet til deres smarte produkter. Hvis du allerede har et andet smart produkt fra LG, f.eks. et TV eller en opvaskemaskine, kender du den allerede. Den er intuitiv og enkel, men alligevel med så mange funktioner, at den er sjov at gå på opdagelse i.  

En af de virkelig smarte funktioner i app’en er, at man kan downloade en speciel vaskecyklus og tilføje den til vaskemaskinen. Kun én ad gangen ganske vist, men nogle af dem har du måske også kun brug for i bestemte sæsoner. 

Konklusion 

LG WashTower er next level, og hvis du er vant til en helt almindelig, gammeldags vaskemaskine og tørretumbler, kan du godt forberede dig på at blive imponeret. Både app’en og maskinen (eller maskinerne er det jo rettelig) lever op til vores høje forventninger, og derudover er WashTower endda smukt designet.

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top