Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 09Deltag

Vi kårer

Electrolux Pure A9

En stilfuld luftrenser med en god ventilator, som registrerer de fleste forurenende stoffer og renser luften i fem trin.

Skrevet af / 03/11/2023 - 11:20
Electrolux Pure A9

Man må nok sige, at Pure A9 skiller sig ud fra de andre med hensyn til design, med sin femkantede form, sin stof- og metalfront og sit kunstlæderhåndtag. Her er ingen hvid plastik, hvilket får den til at føles lidt eksklusiv. Det er dog ikke sikkert, at den vil passe ind i et skandinavisk “hvidt og friskt” hjem.

Man kan manuelt indstille ni forskellige ventilatorhastigheder eller sætte den i automatisk tilstand. Derefter bruger den sensorer til tre forskellige størrelser af partikler og TVOC til at bestemme blæserhastigheden.

Takket være alle de forskellige typer filtre renser den effektivt mange typer af luftforurenende stoffer. Da den opdagede dårlig luft og startede op på højere effekt, tog det ikke lang tid, før hele rummet var friskt igen. Takket være kulfilteret kan den også fjerne lugte som f.eks. uvelkommen mados.

App’en viser de aktuelle værdier for små, mellemstore og store partikler samt flygtige organiske forbindelser. Også temperatur og luftfugtighed, selv om luftrenseren selvfølgelig ikke kan gøre noget ved dem. Man får også en historik med kurver, hvor det i vores tilfælde var tydeligt, at niveauerne af flygtige organiske forbindelser skød i vejret under myldretidstrafikken. Man kan også se filterstatus og slå ionisering til.

Det er tydeligt, at dette er en topmodel fra en erfaren producent. Selv om designet er spændende, er udformningen skabt til at sprede den friske luft så meget som muligt. Pure A9 dækker således et stort overfladeareal. Den har også mange sensorer og renser luften i fem trin, så man kan være sikker på, at de fleste forurenende stoffer fjernes. På trods af dette er det den mest støjsvage luftrenser, vi har testet. Den har også en fantastisk app med stemmestyring.

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top