Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Vi kårer

Arlo Ultra 2 Spotlight Camera

Arlos luksus-kamerapakke holder øje med hjemmet i skarp Ultra HD-opløsning.

Skrevet af / 01/11/2022 - 12:00
Arlo Ultra 2 Spotlight Camera

Når det handler om sikkerhedsudstyr til det smarte hjem, er der Arlo – og så er der alle de andre. Arlo, som oprindelig var en del af Netgear, har lavet overvågningskameraer længere end de fleste, og de har et enormt udvalg. 

Arlo Ultra 2 optager i fuld 4K-opløsning. I bælgravende mørke. Og både inde og ude. Alligevel sidder der en bevægelsesfølsom LED-spot i kameraet, der kan belyse motivet i blændende hvidt. Bare for at understrege over for uindbudte gæster, at de er opdaget – og optaget. 

Kameraet er i stand til at genkende personer, dyr og køretøjer. Man kan for hvert kamera indstille, om det skal reagere på en eller flere af disse ting – samt på andre bevægelser. Et scenarie kan være, at kameraet i stuen skal reagere på personer, men ikke på dyr eller andre bevægelser, som typisk ville være grene uden for vinduet. Har man et kamera ved hoveddøren, kan det også indstilles til at genkende pakker, der er blevet leveret.  

Arlo Ultra 2 er en af de dyreste overvågningsløsninger til privat brug. Og oven i prisen kommer en månedlig abonnementspris, der er det dobbelte af, hvad Google forlanger for en tilsvarende service. Arlo er imidlertid også en af de mest erfarne og velrenommerede leverandører af overvågning til hjemmet. Og i modsætning til f.eks. Ring – og for den sags skyld Google – har Arlo et pletfrit rygte, hvad angår omgangen med kundernes data. 

Der, hvor Arlo Ultra 2 skiller sig ud fra konkurrenterne – og Arlos andre egne produkter – er på videokvaliteten. 4K-kvalitet betyder, at man får optagelser, hvor man har langt bedre mulighed for at se, hvad der egentlig foregår på billedet. Hvilket var formålet med at sætte overvågningskameraer op til at begynde med. 

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Nyhed

Elgigantens medarbejdere på efteruddannelse

På Elgiganten Campus introduceres kædens medarbejdere til den nyeste elektronik, så kunderne kan få den bedst mulige service.
Læs mere
Scroll to Top