Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home’s julekalender: Låge 04Deltag

Vi kårer

Arlo Ultra 2 Spotlight Camera

Arlos luksus-kamerapakke holder øje med hjemmet i skarp Ultra HD-opløsning.

Skrevet af / 01/11/2022 - 12:00
Arlo Ultra 2 Spotlight Camera

Når det handler om sikkerhedsudstyr til det smarte hjem, er der Arlo – og så er der alle de andre. Arlo, som oprindelig var en del af Netgear, har lavet overvågningskameraer længere end de fleste, og de har et enormt udvalg. 

Arlo Ultra 2 optager i fuld 4K-opløsning. I bælgravende mørke. Og både inde og ude. Alligevel sidder der en bevægelsesfølsom LED-spot i kameraet, der kan belyse motivet i blændende hvidt. Bare for at understrege over for uindbudte gæster, at de er opdaget – og optaget. 

Kameraet er i stand til at genkende personer, dyr og køretøjer. Man kan for hvert kamera indstille, om det skal reagere på en eller flere af disse ting – samt på andre bevægelser. Et scenarie kan være, at kameraet i stuen skal reagere på personer, men ikke på dyr eller andre bevægelser, som typisk ville være grene uden for vinduet. Har man et kamera ved hoveddøren, kan det også indstilles til at genkende pakker, der er blevet leveret.  

Arlo Ultra 2 er en af de dyreste overvågningsløsninger til privat brug. Og oven i prisen kommer en månedlig abonnementspris, der er det dobbelte af, hvad Google forlanger for en tilsvarende service. Arlo er imidlertid også en af de mest erfarne og velrenommerede leverandører af overvågning til hjemmet. Og i modsætning til f.eks. Ring – og for den sags skyld Google – har Arlo et pletfrit rygte, hvad angår omgangen med kundernes data. 

Der, hvor Arlo Ultra 2 skiller sig ud fra konkurrenterne – og Arlos andre egne produkter – er på videokvaliteten. 4K-kvalitet betyder, at man får optagelser, hvor man har langt bedre mulighed for at se, hvad der egentlig foregår på billedet. Hvilket var formålet med at sætte overvågningskameraer op til at begynde med. 

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top