Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 05Deltag

Vi kårer

Samsung Galaxy Watch 6

Samsung Galaxy Watch 6 opfylder måske ikke alle ønskerne, men det er en fantastisk kombination af smart, brugervenligt og stilfuldt design.

Skrevet af / 03/11/2023 - 11:22
Samsung Galaxy Watch 6

Samsung Galaxy Watch 6 er vældig stilrent, flot og faktisk lidt luksuriøst. Faktum er, at jeg slet ikke mærker, at jeg har det på.  

Det er meget enkelt at træne med Samsung Galaxy Watch 6. Jeg har omkring 90 forskellige træningsprogrammer at vælge imellem, og jeg kan endda sammensætte mine egne træningspas, hvis jeg vil. Min hukommelse er god, men kort, og jeg er taknemlig for, at uret selv opdager og starter et træningspas, når jeg selv har glemt det.      

Uret IP68-klassificeret, hvilket betyder, at jeg kan skylle det af under rindende vand efter et svedigt træningspas og siden bruge det igen efter arbejde, uden at det føles nasset. 

Selvfølgelig kan et ur ikke erstatte et besøg hos lægen, men det kan hjælpe mig med at forstå, hvordan min krop fungerer og dermed også med at forstå, når noget ikke er, som det skal være. Uret kan måle mit blodtryk, men for at gøre det, skal jeg først kalibrere det med en rigtig blodtryksmåler med manchet. Sådan en har jeg ikke. Derimod måler den EKG og puls, og om natten også min hudtemperatur. 

Konklusion

Samsung Galaxy Watch 6 er et lækkert og stilrent ur til dig, som ikke nødvendigvis vil skilte med, at du holder styr på aktive minutter, tæller skridt og gerne logger dine træningspas. Prisen er i den høje ende, men på den anden side får du et ur, der både kan bruges til hverdag og fest. 

Bevægelsesfunktionen fungerer ikke helt hundrede, men hvis du kan leve med det – eller med at forkorte den ret elendige batteritid ved at bruge Always On Display, er dette et rigtig godt og brugervenligt sundheds- og træningsur.

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top