Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

Vi kårer

OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G vil både være bedst og billigst. Og det er den.

Skrevet af / 03/11/2023 - 11:09
OnePlus 11 5G

Ligesom sine to forgængere har OnePlus 11 et ret stort kameramodul på bagsiden, som virkelig skiller sig ud. I år er det bare rundt i stedet for kvadratisk! 

Men ellers er princippet det samme. Kameramodulet går nærmest i ét med aluminiumsrammen, der omgiver hele mobilen. 

For så vidt angår skærmen følger OnePlus 11 5G i sin Pro-forgængers fodspor. Mobilens kurvede skærm leverer et knivskarpt og højopløst skærmbillede med en nærmest fløjlsblød brugeroplevelse. Dertil kommer en heftig lysstyrke på op til 1.300 nit, hvilket i praksis betyder, at skærmen kan bruges problemfrit udendørs, selv om solen skinner fra en skyfri himmel. 

Hasselblad har hjulpet OnePlus med kamerasoftwaren til OnePlus 11 5G, og det betyder, at kameraet har samme specielle funktioner som sidste års Pro-model. I praksis klarer OnePlus 11 5G skærene uden at blinke. Billederne fremstår farverige og varme uden at virke kunstige. Især bokeh-billeder bliver gode. 

Sikkert og vist er det, at OnePlus 11 5G ikke bare er lynhurtig, den klarer også alle opgaver, inklusive store apps og spil, uden at blive brandvarm. Og uden at strømforbruget går amok. 

Konklusion

Vi var skeptiske, da OnePlus annoncerede, at de ville nøjes med en ‘almindelig’ OnePlus 11 i år, og at vi ikke ville få nogen Pro-model i denne omgang. Især da OnePlus tidligere har haft svært ved at ramme den helt rigtige balance mellem pris på den ene side og kvalitet/funktioner/ydelse på den anden. 

Men med OnePlus 11 5G rammer den kinesiske producent ikke bare inden for skiven, de rammer helt plet. For hold k*ft, hvor er denne mobil dog bare fantastisk. Og hvor er det vildt, at man kan få så meget mobil for pengene! 

Den byder på høj ydelse, et kæmpe batteri med effektiv hurtigopladning, en fantastisk lysstærk og knivskarp mobilskærm, et fremragende kamera udviklet i samarbejde med Hasselblad samt den bedste lyd fra nogen smartphone på markedet. Og designet er både robust og luksuriøst. Sågar IP-certificeringen er på plads. 

Det absolut eneste minus er den manglende trådløse opladning, men hånden på hjertet … hvor ofte bruger man det?

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top