Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Vi kårer

Google Pixel Tablet

Googles tablet er overraskende praktisk at anvende, især med dockingstationen.

Skrevet af / 03/11/2023 - 11:14
Google Pixel Tablet

I Googles præsentation talte de om, at tablets sjældent forlader hjemmet, og at de derfor skal være så anvendelige som muligt, uanset om de bliver brugt eller ej. I løbet af testen indså vi, at andre tablets, vi bruger, faktisk tilbringer det meste af deres tid liggende på et bord i dvaletilstand. 

Derfor er Googles idé med en opladerdock, som samtidig er en højttaler, en genistreg. Når man er færdig med at bruge den, klikkes den på plads i dockingstationen med magneter og begynder at oplade. Men ikke nok med det, den går også i en hub-tilstand, hvor man kan vælge, om den skal vise billeder, klokken eller vejret. Pludselig forvandles den til en Nest Hub! Og den kan også vise notifikationer og bruges til at styre det intelligente hjem. 

Du kan desuden bruge Chromecast til at sende videoer eller musik til den. Men i modsætning til en Nest Hub kører Pixel Tablet ægte Android, så du kan faktisk installere en hvilken som helst app på den og f.eks. se morgen-tv, mens du spiser morgenmad. Når der dukker noget interessant op, eller du vil svare på en e-mail på skærmen, kobler du den bare fra igen. 

Konklusion

Havde dette blot været en tablet, ville vi nok ikke være så imponerede, for teknisk kommer den til kort hist og her, hvor den er lidt gennemsnitlig. Men den magnetiske dockingstation med oplader og højttalere er en genistreg, som må få dem til at rive sig i håret hos Apple. Pludselig kan du bruge tabletten, selv når du ikke bruger den aktivt. Man får ganske enkelt en Nest Hub med i købet. Vi elsker det! 

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top