Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Vi kårer

Google Pixel 8 Pro

Nogle gange er det bedre at have den smarteste mobil end bare den hurtigste.

Skrevet af / 03/11/2023 - 11:01
Google Pixel 8 Pro

Vi får en lige så stor skærm som sidste år, men besynderligt nok med en lidt lavere opløsning. Skærmteknologien er det samme fremragende LTPO OLED-panel. Men lysstyrken er presset op til hele 1.600 nit. 

Kameraerne er også blevet opgraderet. Der er brugt krudt på ultravidvinklen, hvilket er klogt, da det var det svage punkt i den tidligere model. Det er blevet opgraderet fra 12 til 48 megapixel og er blevet betydeligt mere lysfølsomt, ligesom det har fået bedre autofokus.

Under motorhjelmen sidder Googles egen Tensor G3, og behøver vi at sige, at det ifølge Google er den hurtigste Pixel-processor nogensinde? Det interessante ved den Samsung-byggede chip er, at den ikke er bygget for at slå Snapdragons eller Apples performance-rekorder. Den er designet til at levere fantastisk AI- og maskinlæringsydelse for at understøtte alle disse funktioner, som Google har proppet ind i telefonen.   

De fleste mobiltelefonproducenter tilbyder kun tre års opdateringer, hvilket ikke er ret lang tid. Vi roser derfor Google for at tilbyde syv års Android-opgraderinger, sikkerhedsopdateringer og nye funktioner. Det betyder, at man bør kunne beholde sin Pixel 8 helt frem til 2030! 

Konklusion

Det er tydeligt, at Google med sine Pixel-mobiler ønsker at udstikke retningen for Android-mobiler. Og fremtiden er ikke en oprustning. Vores mobiler er allerede lige så hurtige som computere, men har vi virkelig brug for det? I stedet gør den alting lidt smartere. Kameraet tager bedre billeder for os, mikrofonen fjerner støj for os, assistenten forstår, hvad vi vil have, og den oplader smartere, end vi gør. Dermed ikke sagt, at der savnes nyheder, for ydelsen er virkelig forbedret, skærmen er blevet enormt lysstærk – og telefonen har et termometer! Vist har den enkelte brister, men man må bare overgive sig til ønsket om at eje den. 

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Nyhed

Elgigantens medarbejdere på efteruddannelse

På Elgiganten Campus introduceres kædens medarbejdere til den nyeste elektronik, så kunderne kan få den bedst mulige service.
Læs mere
Scroll to Top